Haberler

Fatih Terim, Emre Belözoğlu'nu EURO 2016'ya Götürüyor

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, orta sahadaki oyuncu kıtlığından dolayı Başakşehir forması giyen Emre Belözoğlu'nu EURO 2016' ya götürme kararı aldı.

Euro 2016 öncesi Fatih Terim sürpriz bir karara daha imza atmaya hazırlanıyor. Mehmet Topal'ı stopere çekmeyi planlayan Fatih Hoca, Ozan ve Selçuk İnan dışında defansif orta sahası olmadığı için Emre Belözoğlu'nu da Fransa'ya götürmeyi planlıyor.

"DAHA FAZLA ORTA SAHA OYUNCUSU LAZIM"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İsveç maçının ardından "Maalesef orta saha oyuncumuzun biraz daha fazla olması lazım. Bizde kenar oyuncuları daha fazla, ben onları orta saha gibi kullanmaya çalışıyorum. Adapte olmakta biraz sorun yaşıyoruz" dedi.

TERİM, EMRE'Yİ GÖTÜRÜYOR

Akşam gazetesinin haberine göre; Terim'in bu sözlerinin şifresi çözüldü. Fatih Hoca'nın Milli Takım'ın eski kaptanı Emre Belözoğlu'nu da Fransa'daki Avrupa Futbol Şampiyonası finallerine götürmeyi planladığı öne sürüldü. Hoca'nın elinde defansif orta saha olarak sadece Selçuk İnan ve Ozan Tufan kalıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emre Belözoğlu Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (86)

realite:

diego ribas kazması yerine emre oynasaydı fb şimdi en az 5 puan farkla liderdi. . bir emre çok zor bulunur. . . . terim bence emreyide volkanıda götürmeli iiçimizdeki parelel hainlere inat. . . çünkü orda vatan önemli. . .

23
5
yanıtYanıtla
faruk:

Emre iyi ve tecrübeli bir oyuncu kesinlikle kadroya alınmalı

16
10
yanıtYanıtla
realite:

emre gibi beyniyle oynayan futbolcu çok az. . o yüzden emre fransa da olmalı en azından son 30 dkkalar oynayarak büyük katkı verebilir. . . keşke bu sene ribasın yerine emre olsaydı. fb en az 10 puan daha fazla alırdı. . kısaca volkan ve emre nin tecrübesi milli takıma büyük katkı sağlar. . . f. terim yaşlı KOKONA (hınçallar-ermanlar)LARI değil vicdanının sesini dinlerse kazanır. . . yoksa yazık olur. .

8
17
yanıtYanıtla
MURAT:

Emre ve volkan milli takımda yer alsın benim için milli takım bitmiştir. onları milli takıma alanada yazıklar olsun. onları sahada gördümmü midem bulanıyor

25
0
yanıtYanıtla
fb li:

emre gibi beyniyle oynayan futbolcu çok az. . o yüzden emre fransa da olmalı en azından son 30 dkkalar oynayarak büyük katkı verebilir. . . keşke bu sene ribasın yerine emre olsaydı. fb en az 10 puan daha fazla alırdı. . kısaca volkan ve emre nin tecrübesi milli takıma büyük katkı sağlar. . . f. terim yaşlı KOKONA (hınçallar-ermanlar)LARI değil vicdanının sesini dinlerse kazanır. . . yoksa yazık olur. . parelel fitneler susturulmalı. .

3
18
yanıtYanıtla
realite:

volkan ve emre olursa milli takım daha başarılı olur. . mevzu vatansa gerisi teferruattır terim leş kargalarını(fb düşmanlarını-dinlememeli) ciddiye almadan yoluna devam etmeli. . . . fb düşmanı parelel fitne her dakka hem fb hem de milli takım düşmanlığını pompalıyor. . .

6
15
yanıtYanıtla
kabala:

emre belözoğlu fettullahçı değilmiydi düne kadar senakar anlamaz sabit fikirli birisin hep böyle cins atgözlüğü ile yorum yapıyorsun

yanıt0
yanıt1
ssa Mobil-ANDROID:

Emre en iyi orta saha

10
10
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

emre-volkan ikilisini milli takıma almakla çok büyük hata yapar terim büyük zorluklarla oluşan milli takım taraftarını kaybeder ve takım içinde oluşan ilk olayda sorumlu terim olur

5
12
yanıtYanıtla
Hero:

Fatih sanki baska topcu yok adam kalmadi hep ayni kafa ne genc yetenekli futbolcular var tabi torpilli yok adami yok partici degil ondan

4
12
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title