Haberler

Fatih Terim'e "İmparator"luk Teklifi

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e sürpriz teklif! Yalnız bu teklif futbol takımından değil, ünlü bir yönetmenden.

KAHPE BİZANS 2 GELİYOR

1999 yapımı "Kahpe Bizans"ın devam filmi geliyor. Tükenmezkalem Film ve Avşar Film ortaklığında çekilecek "Kahpe Bizans-2"nin hazırlıkları başladı.

SENARYO TAMAMLANDI

Gani Müjde, projede eski filmden kimsenin yer almayacağını, tamamen yeni ve bol sürprizli bir oyuncu kadrosu oluşturacaklarını açıkladı: "Uzun zamandır tarihi bir film çekmek istiyordum. Bir arkadaşım 'Neden Kahpe Bizans-2'yi çekmiyorsun?' diye sorunca hemen hazırlıklara başladık, senaryoyu tamamladık.

GANİ MÜJDE, TERİM'İ İSTİYOR

Hürriyet'te yer alan habere göre; "Kahpe Bizans"ta imparator rolünü canlandıran Mehmet Ali Erbil, ikinci filmde yer almayacak. Yeni film 1200'lü yıllarda geçecek, eski kadrodan da kimse olmayacak. Onların yerine süpriz isimlerimiz var. Özellikle Fatih Terim'i imparator rolünde görmeyi çok istiyoruz. Cast tam oturmadığı için başka isim vermem zor. İlk film Türkiye'de 50 sinemada gösterime girmiş ve 2.5 milyon kişi tarafından izlenmişti. İkincisi 600 sinemada gösterime girecek, gişeyi siz tahmin edin artık."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Fatih Terim Gani Müjde Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500

Yorumlar (72)

Fenerli:

BU Terim ilk ve son kes siqarani FB-ye 6-0 yenildiyi mac icmis

12
1
yanıtYanıtla
TC TÜRK Mobil-ANDROID:

Son yirmi yılda Türk Futboluna en büyük zararı bu adam vermiştir şimdi de şunu şöyle yapmak gerek bunu böyle yapmak gerek ulan son 20 senenin 10 yılında zaten sen varsın yapsaydin ya kalkmış hikaye anlatıyor hala uefa kupasının kaymagini yiyor

9
3
yanıtYanıtla
kavurgalılımobilWeb@haberler.com:

Bu adam bizim milli takımın başında. İnanın avrupa da olsa amatör lige bile sokmazlar. Güzel ülkemden hic umudum kalmadı. İnsan yetiştiretmiyoruz.

10
2
yanıtYanıtla
,,,,,,,,Mobil-ANDROID:

imparatormuş daha milli takımda bi şenol güneş bile olmadı ne imparator u icrat yok para çok yan gel yat

11
1
yanıtYanıtla
AgamobilWeb@haberler.com:

Bak cok iyi bar kapicisini oynar tam tesbit

6
5
yanıtYanıtla
VedatMobil-IOS:

İmparatormu! Boşversenize ne başarısı olmuş bu adamın milandan kovuldu galatasarayı mahvetti milli takımın hali içler acısı.. Kalkmış neden bahsediyorsunuz havalı havalı konuşsun milleti azarlasın ancak!

5
5
yanıtYanıtla
ahmet çelikMobil-ANDROID:

fb liler zorunuzami gidiyor Kadıköy'de adam kupa kaldırdı siz 100 yıl gecsede arenada kupa kaldıramazsiniz

8
0
yanıtYanıtla
Terim Terim:

Terim in imparatorlugu demek filmlere kaldi. Artik herkes futbol adamligindan umudu kesmis demek ki.

6
2
yanıtYanıtla
DİYARBAKIRLI KÜRT:

Türkiyede iki tane imparator var biri Fatih Terim diğeri İbrahim Tatlıses

3
5
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİMobil-IOS:

FIRILDAK YA DA ARTİZ ROLÜ VERİN...

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 72 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title