Haberler

    Fatih Terim'den Pro Lisans Kursu'na Ziyaret

    Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Antalya'da düzenlenen Pro Lisans Kursu'nu ziyaret etti.

    Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) resmi internet sitesindeki açıklamada, Titanic Deluxe Otel'de süren Pro Lisans Kursu'na katılanlarla bir araya gelen Terim'in, deneyimlerini aktardığı, tavsiyelerde bulunduğu ve TFF'nin antrenör eğitimine bakışı ve bu alandaki çalışmalarıyla ilgili bilgi verdiği belirtildi.

    Açıklamada, antrenörde bulunması gereken özelliklere değinen Terim'in, bir antrenörün kulübün vizyonunun ve hedeflerinin belirlenmesinde söz sahibi olması gerektiğini, en küçük yaş gruplarından, en üst düzeye kadar tüm futbol organizasyonunun şekillendirilmesinde rol üstlenmesinin önemini vurguladığı ifade edildi.

    Fatih Terim'in, ziyareti sırasında kursta bulunan Merkez Hakem Kurulu (MHK) Eğitim Danışmanı Jaap Uilenberg, UEFA Antrenör Eğitimi Departmanı Başkanı Frank Ludolph ve UEFA Gözlemcisi Peter Rudbaek ile yemekli bir toplantı yaptığı da aktarıldı.

    Üç aşamadan oluşan Pro Lisans Kursu'nun ilk etabını oluşturan eğitime, Abdullah Ercan, Alaettin Tutaş, Arif Erdem, Hakan Tecimer, Hami Mandıralı, Hamit Cihan, Hasan Özer, İsmet Kamak, Nevzat Dinçbudak, Okan Buruk, Orhan Kaynak, Önder Karaveli, Reha Kemal Erginer, Sait Karafırtınalar, Sefer Yılmaz, Selahaddin Dinçel, Sercan Görgülü, Suat Kaya, Şenol Fidan ve Tugay Kerimoğlu'nun katıldığı bildirildi.

    Pro Lisans Kursu'nun 1 Haziran Pazar günü başladığı ve 14 Haziran Cumartesi günü sona ereceği kaydedildi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fatih Terim Antalya Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title