Haberler

Fatih Terim: Dünyada Yenemeyeceğimiz Takım Yok

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 2018 FIFA Dünya Kupası finallerinde yer alacaklarına inandığını söylerken "Dünyada yenemeyeceğimiz takım yok" iddiasında bulundu.

TRT Spor'a açıklamada bulunan Terim, 2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri'nde Hırvatistan, İzlanda, Ukrayna ve Finlandiya ile I Grubu'nda mücadele edecek milli takımın şansını değerlendirdi.

"BU GRUPTAN ÇIKACAĞIMIZA İNANIYORUM"

Eleme karşılaşmaları sırasında kırılmaların yaşanabileceğini belirten tecrübeli teknik adam, "Her şeye açık bir grup olarak görünüyor. Bu gruptan çıkacağımıza inanıyorum, oyuncularıma güveniyorum. Her gün daha fazla tecrübe kazanıyoruz. Milli takımımız yavaş yavaş beğenilen, seyredilmek istenen bir ekip haline geliyor. Bu da başta beni olmak üzere hepimizi ümitlendiriyor" ifadelerini kullandı.

"DÜNYADA YEMENEYECEĞİMİZ TAKIM YOK"

Grupta sıralama hesabı yapmaktansa kendi oyunlarına konsantre olup en iyi performansı sahaya yansıtmayı amaçladıklarını aktaran Fatih Terim, "Hep savunduğum bir şey var. İstediğimiz oyunu oynadıktan sonra dünyada yenemeyeceğimiz takım yok. Bu milli takımı bir istikrar abidesi haline getirmeliyiz. Takım olma yolunda mesafe katettiğimiz inancını taşıyorum, bu da pozitif yansıyacaktır" değerlendirmesinde bulundu.

"GERİDE GÖZÜKÜYORUZ"

Birinci torbadaki çekinilen üst seviye takımlarla eşleşmeseler de futbolda adı geçen ülkelerle karşılaşacaklarını ifade eden milli takım teknik direktörü, "2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Ukrayna, İspanya ile aynı grupta, Hırvatistan da İtalya ile birincilik için çekişiyor. İzlanda da 15 puanla bizim grubumuzun lideri. Finlandiya son zamanlarda iyi gitmiyor ama onlar da iyi takımlardan bir tanesi. Tarihimizde bu takımlarla oynadığımız maçlarda da geride gözüküyoruz" şeklinde görüş belirtti.

EURO 2016 Elemeleri grup karşılaşmalarına kötü başladıklarını, çok iyi oynadıkları bazı maçlarda da puan kaybettiklerini anımsatan Terim, buna rağmen yavaş yavaş aşama kaydettiklerini ve çok iyi bir milli takım kuracaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Spor

Hırvatistan Fatih Terim Ukrayna İzlanda Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (91)

naniMobil-ANDROID:

kendini dünyayı kurtaran adamın oğlu sanıyor bu galiba

13
0
yanıtYanıtla
inegöl:

Bazı insanların kredisi sonsuz bu ülkede.Bazıları ise ilk fırsatta linç ediliyor.Bu sonsuz kredililer nasıl başarıyor bunu.Bilen varsa Allah rızası için yazsın.Ya insan bir utanır bir şey söylerken.Bir bakar geriye.

12
0
yanıtYanıtla
can:

sanki langirt oynuyacak mal bu adam ya o gruptan gene cikamayacazki allahin danasi bari anlasa futboldan gam yemiyecem

10
2
yanıtYanıtla
coruh:

Bu topdan anlamayan mahluk millitakimin basinda oldugu muddetce hicbir yere gidemeyiz buisler oyjnculara gaz vermeyle olmuyor teknikle oluyor . cekgit

9
1
yanıtYanıtla
AFYON KARAHISARMobil-IOS:

YEnilmedigin takim da yok Duduk

7
1
yanıtYanıtla
Vatandaş14Mobil-IOS:

Terim bırak artık bu boş lafları. Elin oğlu takmıyor senin başbakanın cumhurbaşkanının adamı olduğuna, rezil ediyor! Sen yalakalıkla 3 şampiyonadır masal anlatıyorsun!!! Utan be şerefin olsa ben kaç defadır yapamadım arkadaş buyrun gençler yapsın dersin! Bu ülke baştan aşağı kokuşmuş yalakalar ordusu. Seni top toplayıcı yapmam!

6
2
yanıtYanıtla
aslan:

Bazen sadece gülersin )))

8
0
yanıtYanıtla
dehset:

Dogru diyor adam yenemicemiz takim yok grupta cikanlar takim deyilki sokak kulubu adam aldi parayabak

7
0
yanıtYanıtla
papamitnaytMobil-ANDROID:

siz gidin önce azerbaycan'i gürcistan'i yenin.. neyin kafasini yasiyosun?

5
2
yanıtYanıtla
hüso:

rastgele bir takımı yenmekle olmazki diyelim ispanyayı veya almanyayı birdefa yendin bu seni dünyada en büyük takım yapmazki istikrar olmadan

7
0
yanıtYanıtla
Tüm 91 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title