Haberler

Fatih Terim'den Hamzaoğlu'na: Dalga mı Geçiyorsun Oğlum

Güncelleme:

Fatih Terim, Galatasaray'la yolları ayrılan Hamza Hamzaoğlu'yla yaptığı telefon görüşmesinde "Oğlum sen bizimle dalga mı geçiyorsun." diyerek yaşadığı şaşkınlığı gizleyemedi.

Fatih Terim ile Hamza Hamzaoğlu arasında yaşanan ilginç telefon trafiğinin detayları ortaya çıktı. Hamza Hamzaoğlu ile Galatasaray'ın yollarının sürpriz bir şekilde ayrılması herkesi olduğu gibi Fatih Terim'i de şaşırtmış.

TERİM'İ İŞARET EDEN TELEFON KONUŞMASI

Cumhuriyet Gazetesi Spor Müdürü Arif Kızılyalın, Fatih Terim ile Hamza Hamzaoğlu arasında yaşanan ilginç telefon trafiğini NTV Spor'dan Erbatur Ergenekon'a anlattı. Yaşananları anlatırken adını vermese de net bir şekilde Terim'i işaret eden Arif Kızılyalın, önce Hamzaoğlu'nun Terim'e, ardından Terim'in Hamzaoğlu'na açtığı telefonlarda konuşulanları aktardı. İşte Hamzaoğlu'nun Galatasaray'dan gönderildiği toplantıdan önce ve sonra yaşananlar...

HAMZAOĞLU: İYİ GİDİYOR HOCAM

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray ile bağlarının koptuğu TT Arena'daki toplantıya gitmeden önce Fatih Terim'i arar. Terim nereye gittiğini sorunca Hamzaoğlu, "TT Arena'ya çağırdılar hocam, gideceğim geleceğim, sonra da idman programını yapacağım, yarınki idmanı sert tutacağım biraz" der. Terim'in takımda işlerin nasıl gittiği yönündeki sorusuna ise Hamzaoğlu "4 puan gerideyiz ama iyi" diye yanıt verir. Ardından TT Arena'ya varır ve görevden alınmasıyla sonuçlanan şok toplantı yaşanır.

TERİM: DALGA MI GEÇİYORSUN OĞLUM

Toplantının ardından bu kez Fatih Terim, Hamza Hamzaoğlu'nu arar ve "Oğlum sen bizimle dalga mı geçiyorsun. Biraz evvel herşey iyi diyordun şimdi görevden alınmışsın" der. Hamzaoğlu'nun dert yanması üzerine ise Terim "Zaten biz de gönderildiğimizi antrenmandayken öğrendik. Üzülme; olur böyle şeyler. Sen 3 kupayla anılacaksın" diyerek eski yardımcısını teselli eder.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Cumhuriyet Gazetesi Hamza Hamzaoğlu Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (32)

can:

pislik terim cek elini gs den yeter artik

5
304
yanıtYanıtla
Abdullah canMobil-ANDROID:

dindar olduğu için gönderdiler bence

20
4
yanıtYanıtla
aliMobil-ANDROID:

Terim güneş Denizli bu üçlü artık ölsün ya

5
17
yanıtYanıtla
beykozlu:

üçüde açgözlü doymadılar paraya . gençlere bırakmazlar ölene kadar

yanıt4
yanıt4
DİKKAT DİKKAT DİKKAT DİKKAT DİKKAT:

YÖNETİMİN BÜ KADAR APTAL OLACAĞINI BİZDE DÜŞÜNMEDİK FATİH TERİM

17
1
yanıtYanıtla
ADAM GİBİ ADAM HAMZA HOCA:

alatasaray''da hem futbolcu hem de teknik adam olarak Süper Lig şampiyonluğu yaşayan ilk isim olan Hamzaoğlu[6], aynı sezon Türkiye Kupası''nı da kazanarak yine hem futbolcu hem de teknik adam olarak kulüp tarihinde çifte şampiyonluk elde eden ilk teknik direktör olmuş ve kulüp tarihine geçmeyi başarmıştır. [7] Türkiye süper kupası nıda kazanan Hamzaoğlu Galatasaraya bir sezonda 3 kupa kazandırmıştır. NOKTA

17
1
yanıtYanıtla
üzgün gs li:

yılmaz vuralı istiyoruz. bu sezan zaten kaçtı. adama şans verin uçursun cimbomu uçuramassa da zaten kaybedecek bir şey yok bu sezon için

12
0
yanıtYanıtla
LutfiMobil-IOS:

TERİM VE HAMZA OĞLU GİBİ HOCALAR BULUNMAZ GS YÖNETİMİ BULUNUR YÖNETİM YANLIŞ YOLDA

10
1
yanıtYanıtla
kemal abi:

Adam galataray klübünü o kadar sahiplenmiş ki kovulduğu halde klübümüz diye bahsediyor. . Yönetim ne yaptığını sanıyor. . bu adama oyuncu alsalar zaten bu adam herşeyin en iyisini yapardı. .

8
2
yanıtYanıtla
TÜRKMENLERE YARDIM NAMUS BORCUDUR:

KÜRTLER İÇİN KOBANİ İÇİN OLMADIK YARDIMLAR YAPAN HATTA ''TÜRK ASKERİNİ KUZEY IRAKTAN ÖLÜMÜNE GEÇİRMEM'' DİYEN BARZANİ HAİNİN ÇETESİ PEŞMERGECİKLERİ TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYEYE GEÇİREN AKP SİZEDİR SÖZÜMÜZ; TÜRK DEVLETİNİ SİZ YÖNETİYORSUNUZ. . EN AZINDAN KÜRTLERE ETTİĞİNİZ YARDIMI SOYDAŞIMIZ TÜRKMENLEREDE YAPIN. . KIVIRIRSANIZ ALLAH AND OLSUN SİZE BİR DAHA OY VERMEM BİR TÜRK OLARAK İSYAN EDERİM. . . ŞİMDİ TERAZİ ZAMANI. . İŞTE ARŞIN BURDA. . .

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title