Haberler

Fatih Terim'den Emre Mor İçin: Soyunma Odasına Götürün, Kendine Gelsin

Güncelleme:

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Emre Mor'un hareketlerini görünce kendini zor tuttu, "Şu çocuğu soyunma odasına götürün, ben gelene kadar eski haline dönsün." dedi.

Hırvatistan maçının 84'üncü dakikasında yerini Volkan Şen'e bırakan Emre Mor'un, yedek kulübesinin önünde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i zorda bırakan hareketleri gündemdeki yerini korurken, Terim'in sinirlerine zar-zor hakim olduğu ortaya çıktı.

Emre Mor'un ilk iki hareketini görmezden gelen, ancak su şişesi ve krampon fırlatmalarından sonra çileden çıkan Fatih Terim, menajerine şöyle seslendi: "Şükrü (Hanedar) şu çocuğu soyunma odasına götür ve iyice sakinleştir. Ben gelene kadar eski haline dönsün!"

DÖNÜŞTE ARKADAŞLARI NASİHAT ETTİ

Milli Takım menajerinin, derhal Emre Mor'u yerden kaldırıp soyunma odasına götürdükten sonra burada da terapiye devam ettiği öğrenildi.

Polonyalı hakemin 6 dakikalık uzatması da Emre'nin iyice sakinleşmesine neden olduğu bildirildi. Terim'in soyunma odasına geldikten sonra Mor'un yanında tercüman vasıtasıyla epey konuştuğunun gözlendiği gelen haberler arasında.

Dönüş yolculuğunda Emre'ye takım arkadaşlarının da nasihat ettiği bir başka detay olarak göze çarptı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hırvatistan Fatih Terim Volkan Şen Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title