Haberler

Fatih Terim'den 21 Kişiye Suç Duyurusu

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kendisi, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 21 kişi hakkında hakaret suçundan dava açılıp, cezalandırılmaları için suç duyurusunda bulundu.

Terim'in avukatı aracılığıyla, A Milli Futbol Takımının, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası D Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya'ya 3-0 mağlup olmasının ardından kendisine, kızı Buse Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı'ya sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle 21 kişi hakkında hazırlanan suç duyurusu dilekçesi İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sunuldu.

Dilekçede, söz konusu 21 kişinin İspanya maçının mağlubiyetle sonuçlanmasının ardından Terim ve ailesine yönelik sosyal medya paylaşımlarına yer verildi.

21 kişi hakkında "alenen hakaret" suçundan soruşturma başlatılması ve bu kişilerin dijital iletişim vasıtalarında arama yapılması ve konuya ilişkin suç delillerine el konulması talep edilen dilekçede, söz konusu kişiler hakkında dava açılarak cezalandırılması da talep edildi.

Ayrıca, Terim avukatı aracılığıyla Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliğine başvurarak, söz konusu hakaret içeren paylaşımlara erişimin engellenmesini de talep etti. Talebi değerlendiren İstanbul 4. Sulh Ceza Hakimliği, talebin yasal şartları oluştuğu gerekçesiyle kabulüne karar vererek, söz konusu paylaşımlara erişimin engellenmesine karar verdi.

Kaynak: AA / Güncel

Volkan Bahçekapılı Fatih Terim Buse Terim İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title