Haberler

Fatih Terim: Bugünkü Oyunumuz ile Bir Kısım Taraftarımız Mutlu Olmuştur

Güncelleme:

Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçı sonrası Fatih Terim, "Bugünkü oyunumuz ile bir kısım taraftarımız da mutlu olmuştur." dedi.

A Milli Takımımızın Çek Cumhuriyeti'ni 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu.

"TARAFTARLARIN BİR KISMI MUTLU OLMUŞTUR"

Herkesin özlediği, istediği bir milli takım gibi mücadele ettiklerini ifade eden Terim, "Oyuncularımı kutluyorum, herkesin istediği, özlediğiydi bu. Umarım bu güzel mücadelenin sonucu tur için yeterli olur. Ancak en azından bugünkü oyunumuz ile bir kısım taraftarımız da mutlu olmuştur. Nice'de Türk bayrakları ile geziyorsanız, bu Milli Takım'a borçlusunuz. Burada en önemli olan konu, bu turnuvalarda yer almaktır. Takımın başarılı olmasını herkes istiyor, ben de istiyorum" dedi.

"EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİMİZ BİRLİK OLMAMIZ"

Oyuncuların üstünde büyük bir baskı olduğunu vurgulayan Terim, "Tebrik ediyorum oyuncularımızı. Teknik, taktik her şey önemli ama bizim en önemli özelliğimiz birlik olmamız. 2-0'a çok konstre olmuştuk, 3'ü 4'ü bulup burada garantileyebilirdik ancak kamuoyundaki baskı, oyuncularımız üzerinde 2-0 baskısı yarattı. Bu kadar şeyin altından kalkmak kolay değil, buradan sonra da inşallah ilk iki maçtaki gibi oynamayız. Hırvatistan, İspanya'yı yendi; buradaki seviyeler bunlar" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Çek Cumhuriyeti Fatih Terim Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 158 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti!
500

Yorumlar (17)

son:

YÜRÜ GİT SEN EGON DAHA DOYMADIMI. BU ADAMI BİZ ÜLKE OLARAK BU KADAR ŞIMARTTIK.

12
0
yanıtYanıtla
horoz:

SENİ KİMSE SEVMİYOR PARA ÇUVALI BOŞ KAFALI

7
3
yanıtYanıtla
ŞAH:

SENİ GİDİ EGOİST

6
1
yanıtYanıtla
kapkara:

Koskoca bir ülkenin bu ukala sonradan görme bu adama muhtaç kalmasını hazmedemiyorum. . .

4
2
yanıtYanıtla
SerdarPekdur11:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınBu boş kafalı medya gazı ile bir yere getirilen bu kişi daha ne kadar bu despotluğa devam edecek. Aynı başçoban gibi hasta bir ruh. . Türk futboluna zarar vermeye ve yola devam. . .

3
2
yanıtYanıtla
sRS:

BU ADAM TÜRK MİLLETİNE HİZMET ETMİYORSA NİYE ORADA OKOLTUĞU İŞGAL EDİYOR PARATORUN SALTANATI SONLANDIRILMALI. . .

4
1
yanıtYanıtla
fırat:

benim umrumda olmaz ister yenin ister yenilin çota tın 945 binlira maaş alıyorsun haramolsun

3
1
yanıtYanıtla
KAPKARA:

Zannedersiniz ki takım ŞAMPİYON OLMUŞ. . Hep böyle sürüne sürüne zorla durun bakalım daha ortada bir durum yok bir maç kazandık . . .

3
1
yanıtYanıtla
fanatik beşiktaşlı:

sen kimsinki devletin kanalına cevap vermiyorsun unutmaki senin o paralarını devlet veriyor fatih terim devlet her zaman 18 yaşındadır senin milyon dlarlarını bu devlet veriyor ne kadar kibirli bir insansın yazık yazık çok yazık senden daha iyi hocalar var bu ülkede bunu unutma ailece saltanat yaşıyorusnuz bu ülkede birde cevap vermiyorsun ülkenin kanalına yazıklar olsun

3
1
yanıtYanıtla
KAPKARA:

NEREDEN GELDİĞİNİ UNUTANLARDAN BİRİSİ DE BU ADAM. . .

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title