Haberler

    Fatih Terim: Bu Maçı Kazanırsak Grup Daha Enteresan Olacak

    Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde yarın Hollanda ile karşılaşacak Türkiye'de Futbol Direktörü Fatih Terim ve Caner Erkin açıklamalarda bulundu.

    Türkiye Milli Takımı'nın teknik direktörü Fatih Terim ve yıldız oyuncu Caner Erkin, Hollanda ile oynayacakları maç öncesinde basının sorularını yanıtladı.

    İlk olarak soruları yanıtlayan Caner Erkin puan ve puanlar almak hedefinde olduklarını belirterek "Dezavantajımızın farkındayız. Buraya puan ve puanlar almaya geldik. Yarın Hollanda'yı yenince her şey değişecek. Kaybetmeyi düşünmüyoruz, iyi bir kamp süreci yaşadık ve maça çok iyi konsantre olduk. Fatih Terim'in olduğu yerde takım olma bilinci vardır. Bizde de bu bilinç var. Bunu sahaya yansıtırsak yenemeyeceğimiz takım yok" şeklinde konuştu.

    Caner Erkin'den sonra basının sorularını yanıtlayan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ilk olarak Ömer Toprak hakkında gelen soruyu cevapladı.

    Ömer'in de aralarında olmasını istediğini belirten Terim "Ömer'in burada bizimle olmasını ben de çok isterdim. Zaten bu konuda niyetimi belli etmiştim ama olmadı. Yaşanan bu olayın takımımıza yansımaması için her şeyi yaptık. Ömer'in böyle bir hakkı var o da bu hakkını kullandı. Hakan da iyi bir çocuk. Oluyor bazen böyle şeyler. Gökhan da zaten 40 defa özür dilediğini söyledi." dedi.

    Ardından Hollanda futboluna dikkat çeken Terim "Dünya üçüncüsü ile oynayacağız ve Hollanda futbolu denen bir şey var. Maçın ne kadar zor olduğunu buradan görebiliriz. Biz böyle anlarda refleks gösteriyoruz böyle bir huyumuz var. Grupta sadece İzlanda maçını kötü oynadık bunu da maçtan sonra söylemiştim. Oynadığımız futbolun karşılığı bulunduğumuz yer değil" şeklinde konuştu.

    Gelen Emre Belözoğlu sorusu üzerine Hollanda maçı yerine maç dışı olayları konuşmalarının üzücü olduğunu belirten Terim "Emre'nin yaptıklarını tasvip etmiyorum. Geldiğinde de konuştuk bunları, söyledim ona. Ama ona yapılanlar da hoş değil. Emre'yi linç etmemize gerek yok, herkes hata yapıyor" dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Caner Erkin Fatih Terim Hollanda Türkiye Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title