Haberler

Fatih Terim: Hangi Galibiyet Askerlerimizden Daha Değerli

Güncelleme:

Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, Dağlıca'da düzenlenen saldırı sonrasında şehit olan askerler için "Hangi galibiyet onlardan daha önemli. Zor günlerden geçiyoruz." dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Hollanda karşısında alınan 3-0 galibiyetin ardından kısa bir değerlendirmede bulundu. Terim, istedikleri oyunu sergilediklerini söylerken, gerçek karakterlerini sahaya yansıttıklarını dile getirdi.

"LETONYA MAÇINDAN KÖTÜ DEĞİLDİK"

''Oyuncularımı tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Müthiş bir atmosfer. Konya milli maçı oynamayı hak etti. Biz iddiamız sürdüğü sürece hiçbir zaman kaybetmiş değiliz. Kaybetmeden bırakmak da bizim karakterimiz değil. Ama olaya şöyle bakmak lazım. Bugün Perşembe'den kötü müydük? Değildik... Olaya bir bütün olarak bakmak lazım. Bir taktik savaşı gibi geçti. Oyuncularımız istediğimiz gibi yönlendirdi. Nasıl çalıştıysak, fazlasını da yaptık. Hollanda ile oynuyorsunuz, kolay bir şey değil. Bizim karakterimiz bu. Eğer iddiamız devam ediyorsa burada biz kabullenmeyiz ve kazanmak için her şeyi yaparız.

"HANGİ GALİBİYET ASKERLERİMİZDEN DAHA DEĞERLİ?"

Galibiyeti tüm ülkeye armağan eden ve şehit haberlerine göndermede bulunan Terim, "Bu galibiyeti bütün ülkeye armağan ediyorum. Hepimiz bu zor günlerden geçiyoruz. Henüz bazı haberleri almış değilim, teyit etmeye çalışıyorlar ama hangi galibiyet, hangi gol onlardan önemli. Ülke olarak birliğe dirliğe ihtiyacı var. Herkes bunun sevincini yaşasın."

''1 PUANIN ÖNEMİ VAR...''

''Perşembe'deki 1 puanın önemine dikkat çekmek lazım. Kaybetseydik bize 4 puan yetmezdi ama şuan... Biz play-offa kalmak istiyoruz. Onu da inşallah başaracağız.''

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Hollanda Türkiye Dağlıca Spor Haberler

title