Haberler

1500 Polis ve 1 Helikopterle İstanbul'da Dev Operasyon

Güncelleme:

Dün akşam saatlerinde yaklaşık bin 500 polis, Fatih bölgesinde ana caddelerde ve ara sokaklarda asayiş uygulaması başlattı. 30 kişi gözaltına alındı.

İstanbul emniyet Müdürrlüğü ekipleri Fatih'te 1500 Polis ve 1 Helikopterle dev bir operasyon düzenlendi. Özel harekat timlerinin de destek verdiği çalışmaları, bir polis helikopteri de yukarıdan takip etti. Şüpheli görülen araçları durduran polis ekipleri, araçların içerisini didik didik aradı. Asayiş denetlemesine çok sayıda çevik kuvvet ile motosikletli tim ve ilçe ekibi de katıldı.

30 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Baskınlarda 30 kişi gözaltına alınırken, ele geçirilen, jammer (sinyal kesici), 2 çelik yelek, uyuşturucu madde, 4 ruhsatsız tabanca ve 2 adet av tüfeği, cop, pala, çok sayıda bıçak, uyuşturucu madde ve uyuşturucu maddeden elde edilen bir miktar para, Balat'ta bulunan Liman İskele Polis Merkezi'nde basın mensuplarına sergilendi. İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok da polis merkezine gelerek denetimlerle ilgili gazetecilere açıklamalarda bulundu.

"SOKAK ÇETELERİNE KARŞI YOĞUN MÜCADELE VERİYORUZ"

Söz konusu uygulamaların devam edeceğini belirten Altınok, "İstanbul'da huzuru bozmaya yönelik ne yapılanma varsa hepsinin üzerine kararlılıkla gideceğiz. Özellikle uyuşturucu konusunda vatandaşımızın sızlanmasına sebebiyet veren sokak çetelerine karşı yoğun bir mücadele veriyoruz. Bundan sonra daha acımasız bir şekilde üzerine gideceğiz. Hiç kimse İstanbul'da kendisini hukukun, kanunun ve kanunun bize verdiği yetkinin üzerinde göremeyecek. Tüm vatandaşlarımızın müsterih olmasını istiyoruz. Ramazan ayına İstanbul'da insanlarımızın huzur içinde girmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Uygulamalarda 30 kişi gözaltına alındı" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500

Yorumlar (5)

fam@m.m:

ıstanbul emniyet müdürüne helal olsun ilk geldiğinde karşı görüşüm vardı ama adam işinin hakkını veriyor

18
3
yanıtYanıtla
HAHAHA:

DOĞUDA NEDEN UYGULAMA YAPAMIYORSUNUZ ?ORASI AYRI BİR CUMHURİYET Mİ ?

11
5
yanıtYanıtla
mehmet gür:

30 gözaltı yarın hepsi dışarda :(

12
2
yanıtYanıtla
hkesk:

Ankara''nın her yerinde uyuşturucu kol geziyor.Hatta o kadar ki bir kaç gün önce gündüz vakti dikmen vadisinde iki genç içiyordu.Bu tür baskınları ne yazıkki sadece gündem değiştirmek istedikleri zaman yapıyorlar.

7
1
yanıtYanıtla
ASGERİ ÜCRETLİYİM GEÇİNEMİYORUM:

BU UYGULAMALARI DOĞUDA DA YAPMANIZI İSTERİZ...DELİKANLI ÇEVİK KUVVET...TERÖR ÖRGÜTÜNÜN GÖSTERİLERİNDE DE GÖRMEK İSTİYORUZ..

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title