Haberler

Fatih'te Yumruk Yiyen Genç: Küfür, Uyarı Yok Direkt Vurdu

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te, Ramazan ayında sosyal medyada görüntüleri paylaşılınca gündeme oturan, bir kişinin sigara içtiği gerekçesiyle yumruklandığı iddia edilen olayın tarafları konuştu.

"KÜFÜR EDİNCE ÖFKEME YENİLDİM"

26 Haziran'da yaşanan olayda 'yumruklayan' taraf olan, olay sonrası uzun süre ortalıktan kaybolup Fatih Çarşamba'da işlettiği çay ocağını dün tekrar açan 28 yaşındaki Ufuk Tekel, yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Eşimle kıyafet almak için motosikletimle Fatih'e gittik. Motosikletimi park ettikten sonra yanımda bu kişinin sigara içtiğini gördüm. Ramazan nedeniyle, 'Burada içme. İnsanlar oruçlu, rahatsız olurlar' dedim. Tam adım atarken 'Sana ne a..k..' diye cevap verdi. Yanımda hamile eşim vardı. Onun yanında küfür edince öfkeme yenildim, dönüp bir yumruk attım. Dili boğazına kaçtı, çıkardım. Hastanede bilinci yerine geldi. 'Bana ne oldu?' diye sordu. Ben de 'Bir şeyin yok, kavga ettik, kusura bakma' dedim. Zaten pişman oldum vurduğum için. Kendim karakola teslim oldum. Mahkemeden de serbest bırakıldım."

"DURUP DURURKEN BANA VURDU"

Aldığı darbeyle beyin kanaması geçiren Gökay Çetin ise, 9 gün Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi gördü. Raporlu olduğu için hala işine gidemeyen ve İstanbul dışında olduğunu söyleyen Çetin de şöyle konuştu:

"Burnumda hasar olduğu için rahat konuşamıyorum. Rahatsızlıklarım devam ediyor. Ufuk Tekel bana hiçbir uyarıda bulunmadı. Bana 'İnsanlar oruçlu, sigara içme' diye bir cümle kullanmadı. Ben ona küfür etmedim. Söylediği gibi 'Sana ne a..k..' gibi bir kelime kullanmadım. Söyledikleri yalan. Durup dururken gelip bana vurdu. Ondan şikâyetçiyim."

"BOKSÖR DEĞİLİM, ÇAYCIYIM"

İşlettiği çay ocağı önünde konuşan Ufuk Tekel, "Herkes beni tanır. Ben de yıllardır sigara içiyorum. Sigara içtiği için vurmadım. Küfür etmeseydi bu olay yaşanmazdı. Boksör değilim, o tür sporlarla da hiç ilgilenmedim." dedi.

ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST

Gözaltına alınıp tutuklanma talebiyle İstanbul 4. Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilen Ufuk Çetin'in adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Mahkeme kararında "Delillerin büyük oranda toplanmış olması, şüphelinin samimi beyanı ve olaydan sonraki davranışı nazara alındığında müştekiyi hastaneye getirmesi dikkate alındığında şüphelinin bu aşamada tutuklanmasının ağır bir tedbir olacağı" vurgulandı. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (56)

CAN DERSİMLİ:

ORUC TUTMUYOR DİYE BASKASİNA SALDİRMAK ZORUNDAMİSİN. İRADEN YOKSA TUTMA KARDESİM BİR BASKASİNA DA RAMAZAN DİYE ZULM ETMEYE HAKKİN YOK. ORUC TUTARSAN SEVABİ KENDİNE

19
10
yanıtYanıtla
deniz:

iste kardesim bunlarin müslümanligi bu kadar. Sorsan onlar tam müslüman baskalari yarim müslüman.

yanıt12
yanıt2
KAYI BOYU:

ORUÇ TUTMUYOR DİYE DEĞİL, . . . . AÇIKTA SİGARA İÇİYOR DİYE İNANÇLI İNSANLARIN İBADETİNE SAYGI GÖSTERSİN DİYE DERS VERİLMİŞ ELİNE KOLUNA SAĞLIK. . .

yanıt3
yanıt7
Adil:

Kayı boyu o zaman islamiyette şiddet güzel bişey. Sen önce dinini öğren ondan sonra dine saygı bekle.

yanıt2
yanıt2
gardıroptaki adam:

yobazların sardığı bir ülkede bi sigaradan bunlar da olabiliyor işte

16
10
yanıtYanıtla
küfredersen yersin dayağı..:

adam yumruğu yemeden önce bişeyler diyor adam doğru oda direk bi aparkatla cevap veriyor. . Öyle hanımının yanında birine küfretmeden önce şimdi iki sefer daha düşünürsün artık. . . ama dayağı beğendim. . adam bir vuruşta sermiş yere. . . sanki ırk yıllık boksör. . .

10
14
yanıtYanıtla
TC:

KÜFREDERSEN DAYAĞI YERSİN:ADAMIN KÜFÜR ETTİĞİNİ NERDEN BİLİYORSUN, YANINDAMIYDIN, YOKSA SANADAMI KÜFRETTİ, ADAMA VURAN KENDİNDEN KALIPLI BİRİ OLSAYDI VURABİLİRMİYDİ, KENDİSİ Bİ ARTİSLİK YAPTI DAHA SONRA KIVIRMAYA BAŞLADI DANSÖZ GİBİ, KALIBININ ADAMI DEĞİLMİŞ O ÇAYCI.

yanıt4
yanıt0
tc:

eline sağlık rambooooooo, tek yumrukla nakavt ettin pisliği

4
17
yanıtYanıtla
KURULUŞUN VE KURTULUŞUN ŞEHRİ KÜTAHYA:

YUMRUK ATANIN ELİNE KOLUNA SAĞLIK. . . OSMANLI ZAMANINDA AZINLIKLAR BİLE AÇIKCA YİYİP İÇMEZLERMİŞ. BU AÇIKTAN YİYİP İÇENLER KİM? TMM HASTA OLUR ORUÇ TUTMAZ VEYA NEFSİNE AĞIR GELİR TUTMAZ NORMAL AMA AÇIKTA SİGARA İÇİP ALAY EDER GİBİ TAVIR TAKINANLARA BUNLARA DERS OLSUN. HELAL OLSUN O YUMRUĞA. . .

5
14
yanıtYanıtla
RASTA:

OSMANLI COK MU DUZGUN BI TOPLUMDU SAPIKLIKTA SINIR TANIMIYORDU

yanıt8
yanıt2
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title