Haberler

Fatih'te Teröre Lanet Yürüyüşü

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda vatandaş teröre tepki için yürüdü.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve çok sayıda vatandaş teröre tepki için yürüdü. Başkan Demir ve çok sayıda vatandaş, Vezneciler'de patlamanın olduğu yere karanfil bıraktı.

Dün sabah saatlerinde Fatih Vezneciler'deki bombalı terör saldırının meydana geldiği yere ziyaretler devam ediyor. Patlamada hayatını kaybeden şehitlerin Fatih Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrasında Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve eşi Şule Demir'in yanı sıra beraberindeki çok sayıda kişi olay yerine kadar ellerinde Türk bayrakları, sloganlar atarak yürüdü.

Patlamanın olduğu yere gelen Başkan Demir ve eşi Şule Demir, birlikte olay yerine karanfil bıraktı.

Patlamanın olduğu yere karanfil bıraktıktan sonra açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Bugün burada kadın, çoluk çocuk, yaşlısı, engellisi, toplumun bütün kesiminden insanlarla menfur saldırının yapıldığı yere gelip karanfil bıraktık. Aziz mübarek Ramazan gününde kucaklaşmanın, kardeşliğin paylaşıldığı böylesi bir günde saldırının olması bizi daha da derinden üzdü. Terörün temel hedefi toplumun bütün kesimlerine korku salmaktır. Bizde bunun karşısına bir bütün olarak, millet olarak değerlerimizin bütünleştiğinin önemli bir göstergesidir. Terörü lanetliyoruz, ümit ediyoruz ki ülkemiz artık bu tür olaylara maruz kalmasın" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Demir Güncel Haberler

title