Haberler

Fatih'te İsrail Protestosu

Güncelleme:

Fatih Saraçhane Parkı'nda toplanan ÖZGÜR-DER üyeleri, İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırılarını düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. Eyleme katılan gazeteci yazar Abdurrahman Dilipak, "Mescid-i Aksa'nın altı oyulmuştur. Bir terör saldırısı ya da depremde bile yıkılabilir. O zaman hiçbir Müslüman'ı durduğu yerde durduramazsınız" dedi.

ÖZGÜR-DER, İsrail'in Kudüs ve Mescid-i Aksa'daki saldırılarını protesto etmek için Fatih'teki Saraçhane Parkı'nda bir araya geldi. Yaklaşık 100 kişinin katıldığı eyleme gazeteci-yazar Abdurrahman Dilipak da katılarak destek verdi.

Burada bir konuşma yapan Dilipak, "Mescid-i Aksa'nın altı oyulmuştur. Bir terör saldırısı ya da depremde bile yıkılabilir. O zaman hiçbir Müslüman'ı durduğu yerde durduramazsınız. Bedelini tüm dünyadaki Siyonistler öder ve hiç kimse Müslümanları durduramaz" dedi.

Yeni bir dünya savaşının çıkabileceğine dikkat çeken Dilipak, "İsrail'in sonu olur. Böyle bir felaket dünya için yüzyıl sonra 1'inci dünya savaşından sonra yeni bir dünya savaşına kapıyı arayabilir" diye konuştu.

Grup yapılan açıklamaların ardından olaysız şekilde dağıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Abdurrahman Dilipak İsrail Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title