Haberler

Fatih'te Çay Ocağına Uyuşturucu Baskını;22,5 Kilo Esrar Ele Geçirildi

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Fatih'te bir çay ocağında uyuşturucu madde satışı yapıldığını belirleyerek geçtiğimiz cumartesi günü operasyon düzenledi.

İstanbul Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri, Fatih'te bir çay ocağında uyuşturucu madde satışı yapıldığını belirleyerek geçtiğimiz cumartesi günü operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 22 kilo 500 gram esrar, 2 hassas terazi, elek ve çok sayıda kilitli poşet ele geçirildi. Operasyonda çay ocağında bulun R.A.(65) ve Y.K.(41) gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2 şüpheli sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Emniyetteki işlemleri tamamlanan R.A. ve Y.K. sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Ekiplerin yaptığı operasyon polis kameraları tarafından görüntülendi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title