Haberler

Fatih'te Biri Kadın 3 Kişi Cinayete Kurban Gitti

Güncelleme:

Fatih'te 37 yaşındaki Songül Polat, kullandığı içinde başından silahla vurularak öldürülmesinin ardından iki kişinin de öldürüldüğü ortaya çıktı.

Fatih’te 37 yaşındaki Songül Polat, kullandığı içinde başından silahla vurularak öldürülmesinin ardından 26 yaşındaki Aziz Caner Emre eski bir handaki odada başından silahla vurularak öldürüldü. İki olaydan kısa bir süre sonra da 39 yaşındaki Yaşar Deli, Kocamustafapaşa Meydanı’nda uğradığı satırlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.İlk cinayet saat 15.00 sıralarında Yedikule, Mermer Kule Sokak üzerinde meydana geldi.Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler Songül Polat’ı cipin içinde başından kurşunlayarak öldürdü. Bu cinayetin ardından saat 16.00 sıralarında 26 yaşındaki Aziz Caner Emre, Seyit Ömer Mahallesi Silivrikapı Caddesi 32 numaradaki Dokurhan isimli eski bir handa, arkadaşına ait odada başından tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olay yerinde yaşamını yitiren Aziz Caner Emre’nin cinayetten suç kaydının bulunduğu belirtildi. Yaşanan iki cinayetin ardından bir cinayette 17.00 sıralarıda meydana geldi. Kocamustafapaşa Meydanı’nda satırlı saldırıya uğrayan 39 yaşındaki Yaşar Deli yüzüne, boğazına ve sırtına aldığı satır darbeleri sonucu ağır yaralanan Yaşar Deli, olay yerine çağırılan ambulansla Samatya’daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Deli, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.Peş peşe işlenen cinayetlerin ardından İstanbul polisi alarma geçti. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ile Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri, cinayetler ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

ORHAN METE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kocamustafapaşa Songül Polat İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title