Haberler

Fatih Projesi

Çankırı'da Fatih Projesi kapsamında, 511 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı.

Çankırı'da Fatih Projesi kapsamında, 511 öğrenciye tablet bilgisayar dağıtıldı.

Nevzat Ayaz Anadolu Öğretmen Lisesi'nde düzenlenen programa, Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin, AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz, Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, İl Emniyet Müdürü Ali Murat Dağlı, Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Fatih Projesi'nin öğrenciler için çok önemli olduğunu belirtti.

Projenin, Çankırı'ya hayır getirmesini dileyen Vali Özcan, "Fatih Projesi'nin ayrıntısını burada öğrendim. Önemli bir proje. Bilgiye ulaşmak öğrencilere daha kolay hale getirilmiş. İnanılmaz bir proje olmuş. Bu itibarla tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TBMM Anayasa Komisyonu Başkan Vekili ve AK Parti Çankırı Milletvekili İdris Şahin de Fatih Projesi'nin Türkiye'ye faydalı olacağına inandığını dile getirerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

AK Parti Çankırı Milletvekili Hüseyin Filiz ise bu projenin toplum için önemli olduğunu belirterek, "Bizim dönemde teknoloji bu kadar ileri değildi. Teknoloji öğrencilere katkı sağlayacaktır. Dilerim ki çocuklarımızı tembelliğe alıştırmasın. Yapılan her işin, emeğin boşa gitmeyeceğine inanıyorum ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.

Muhabir: Ferhat Barulay

Yayıncı: Ebubekir Gülüm - ÇANKIRI

Kaynak: AA / Yerel

Vahdettin Özcan Ak Parti Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title