Haberler

Fatih Portakal Sosyal Medyadan Duyurdu: Gözaltına Alınmadım

Güncelleme:

Sosyal medyada FOX TV'nin ana haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal'ın gözaltına alındığı iddia edildi. Portakal'dan gözaltı ve tutuklama haberlerine ilişkin Twitter'dan açıklama geldi.

"BİRİLERİ ÇOK İSTİYOR BELLİ Kİ!"

Portakal, "Gözaltına alındım, tutuklandım gibi yazılmış edilmiş. Birileri çok istiyor belli ki! Ama sıkıntı yok merak etmeyin" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Fatih Portakal Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (46)

ISPARTA LI:

bu karı kılıklı adamı paketleyin

26
58
yanıtYanıtla
CV2:

KEŞKE BUNUN GİBİ DİK DURAN VATANSEVER İNSANLAR FAZLA OLSA. MİLLET ALIŞMIŞ OMURGASIZ CAHİL EZİK EĞİLİM BÜKÜLEN BUKALEMUN TİPİ ADAMLARA BİAT ETMEYE.

39
37
yanıtYanıtla
cvk:

amerikanin usakligini yapmak ne zamandan beri vatanseverlik ile bagdaslastirilmaya baslandi. o cahil, dedigin adamlar senin gibi raki masalarinda ulkeyi kurtaran adamlardan cok daha omurgali ve kulturlu. kendi cahilligini ve omurgasizligini bu kadar belli etme istersen. fox tv''nin abd''nin dunya uzerindeki cikarlarina uygun yayin yapan ve kendi ulkelerine ihanet etme potansiyeli yuksek olan sen ve senin gibi kara cahiller icin kurulan bir medya araci oldugunu bilemeyecek kadar da malsin ustelik.

yanıt4
yanıt9
MALLIK ALIŞKANLIK YAPMIŞ BEYİNSİZLERDE:

CVK FETHİYELİ sizin yerli diye biat ettiğiniz kanallar o gece saat1 e kadar köçekce oyunu yayınlarken beğenmediğiniz bu kanal ulusal cvnn türk ve halk tv darbeye karşı yayında idi.

yanıt8
yanıt6
Bedir:

Ben 4 çoçuk babası ellerinizden öper şavaş muhabiriyim Erganiliyim. Sayın Portkalı , Usluyu , Dündarı medya dünyasından olanları çoğu genelde sahada çalışanları tanırım. Size tek bir şey diyeceğim. Bu adam gördüğüm en büyük kan emicinin teki. Ölen kürtte türkte alevide sunnide umurunda değil. Yokmu bişeyler patlama filan haber yapalım diye kahkaha atabilen kansızın teki.

54
12
yanıtYanıtla
Recep Atli:

Erdoganda 4 cocuk babasi ama yaptiklarini Avrupada hicbir siyasetci veya devlet adami kabul etmiyor ve yapmiyor. 4 Cocuk babasi nice sabikalilar var.

yanıt8
yanıt15
DERBEDER:

REKLAMINI İYİ YAPIYORSUN AMA KİLON BEŞ PARA ETMEZ

32
27
yanıtYanıtla
fatih bey:

görebildiğim kadarıyla tavırları kendi içinde tutarlı olan nadir ekran yüzlerinden birisin. Bu her duyduğuna inanan koyuncuklar umarım senin de başına bir çorap örmezler.

18
35
yanıtYanıtla
Cizreli:

Bir yalan haberle Cizreyi karıştıran HAİN , İNŞALLAH yakalanıp hesap verirsin

22
25
yanıtYanıtla
bekle sen bekle tıpkı diğerleri gibi !:

yemeğin ağır ateşte pişeni çook lezzetli olur fatih ! sana da sıra gelecek. '' öyle puslu ki hava, şeytan bile Müslüman mintanı giyiyor ! ''

25
21
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title