Haberler

Fatih Portakal Bir Türlü 'Muamele' Diyemedi

Güncelleme:

Fox TV'nin ana haber spikeri Fatih Portakal canlı yayında bir türlü 'muamele' diyemedi.

Fıstık yüzünden engelli olan ve fizik tedavi hakkı kısıtlanan Çınar bebeğin haberini ekranlara getiren Fatih Portakal, haberin ardından yaptığı yorumda 'muamele' kelimesini bir türlü telaffuz edemedi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Fatih Portakal Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (12)

dadaşmobilWeb@haberler.com:

basın aleminin çürük elması

21
12
yanıtYanıtla
gerçekmobilWeb@haberler.com:

Keşke herkes doğruları bu adam kadar mertce ifade edebilse... Fatih portakal dışında hickimse canlı yayinda kendisine yapılan olumsuz yorumları okuyamiyor

16
13
yanıtYanıtla
Yusuf kıyançmobilWeb@haberler.com:

Bu fatih portakalın işi gücü hükümete ak partiye laf atmak ondan dolayı fox tv yi hepten sildim ya

18
9
yanıtYanıtla
cancanMobil-ANDROID:

adam gibi adam fatih portakal

11
8
yanıtYanıtla
AlperMobil-IOS:

Senin kepçe kulağına ..... Ağını ..... Pislik

9
9
yanıtYanıtla
mayis zorttakalimobilWeb@haberler.com:

yandas cnn militani ne oldiii konusamadin dur daha iyi gunlerinn yawrimmm hulooooggggh :‘

7
11
yanıtYanıtla
Nuri Mobil-IOS:

Fatih portakal dan pek hoşlanmam ama insanlik hali olur böyle Şeyler

8
3
yanıtYanıtla
AllyMobil-IOS:

Tarafaız değilsin ama en azından doğru konuşuyorsun

3
6
yanıtYanıtla
Stallone Mobil-IOS:

Ili kelimeyi bir araya getiremiyor anlaşılan yaptığı haberlerde abilerimden hazır olarak geliyor.

2
2
yanıtYanıtla
Son sözmobilWeb@haberler.com:

portakal

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title