Haberler

Fatih Portakal: Ekrem Açıkel, Onuruyla Çalışan Gazetecilerden Biridir

Güncelleme:

Fatih Portakal, "şikede kumpas" operasyonuyla gözaltına alınan gazeteci Ekrem Açıkel'e sahip çıktı, "Onunla çalışmaktan onur duyuyorum. Allah yardımcısı olsun." dedi.

"Şikede kumpas" iddiasıyla gözaltına alınan isimlerden Kanal D eski muhabiri Ekrem Açıkel'e Fatih Portakal'dan destek geldi.

Ekrem Açıkel Kanal D Haber'in en ünlü muhabirlerinden biriydi. Bir süredir kanaldan ayrılmıştı. Özel haberleriyle tanınan gazeteci bu sabah "şikede kumpas" operasyonunda gözaltına alınınca gündem oldu.

"ONURUYLA ÇALIŞAN GAZETECİLERDEN BİRİDİR"

FOX Ana Haber'de operasyon haberinden sonra Ekrem Açıkel hakkında konuşan eski arkadaşı Fatih Portakal şunları söyledi:

"Ekrem Açıkel ile Kanal D Haber'de aynı çatı altında çalışmaktan onur duyuyorum. Ekrem Açıkel tanıdığım onuruyla çalışan gazetecilerden biridir. Ekrem Açıkel'in de olduğu o muhabir tayfası içinde çalışmaktan da onur duyuyorum. Allah bu zor günlerde yardımcısı olsun."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Portakal Kanal D Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

3407:

sana kim kefil olacak

9
4
yanıtYanıtla
Zaza ziya:

Seçimden sonraki resim aklıma geldi portakal ın.

2
2
yanıtYanıtla
ahmet:

senin kadar onurludur biliyoruz kasma !!!!!

2
2
yanıtYanıtla
ümit aga:

fatiii yakında seni de alacaklar mutlu günler uzak değil fatii. her yerde senin ismin geçmeye başladı dikkat zuhal topalde bile suçlandın. yine bişeyler yapıyosan yapma artık paralelci fatiii

2
0
yanıtYanıtla
zeynep:

tanımıyorum bu adamı ama sen savunuyorsan kessssin suçludur.

0
1
yanıtYanıtla
Foxx elamanı:

Bu adam her şeyi ben bilirim sanıyor. Çok bilen çok yanılır. Kimse durup dururken içeri alınmaz. Bu Dünyada Hiç bir şey nedensiz değildir. Suçu yoksa salınır zaten. Ayrıca şu hakim, yargılama edasında ki havanıda bırak, baymaya başladın. Magazincisin nihayetinde.

0
0
yanıtYanıtla
SVS:

ARTIK TW DE KİMİ İZLEYECEĞİMİ ŞAŞIRDIM YA HÜKÜMETE HİZMET VAR YADA BU FOX GİBİ DEVLET NE YAPIYORSA YANLIŞ MANTIĞINDA PRORAM YAPANLAR YOKMU ARKADAŞ BU İYİDİR BU KÖTÜDÜR DİYECEK DELİKANLI GAZETECİ YA HÜKÜMETİN ADAMI YADA FOX GİBİ AMERİKAN İSRAİL UŞAĞI KANALLAR

0
0
yanıtYanıtla
fatih:

FATİH PORTAKAL CESUR YÜREK MEDYA HESABIM OLMADIĞI İÇİN BURADAN YAZIYORUM ÇÖZÜM SÜRECİ İÇİN ÖĞRENCİLERİN TAVSİYESİYLE OKUDUM VEDA MAKAMI LEYLA ŞAHİNDEN bir kitap harika internet mağazalarında var sanırım SİZLE PAYLAŞMAK İSTEDİM bir teröristin silah bırakma anını anlatıyor ama anlatıyor yani muhteşem bir yorum bilmenizi istedim. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title