Haberler

Fatih Portakal'dan Erdoğan'a "Kabataş" Eleştirisi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Kadın İşçileri Kurultayı'nda Kabataş olayıyla ilgili söylediği "Hani tacizde kadının beyanı esastı" sözlerine Fatih Portakal'dan eleştiri geldi.

Türk Metal Sendikası'nın Büyük Anadolu Oteli'nde düzenlediği 20. Kadın İşçiler Kurultayı'na Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Erdoğan, buradaki konuşmasında "Kabataş olayını" tekrar savundu. FOX Tv Anahaber spikeri Fatih Portakal ise Erdoğan'ı, Kabataş görüntüleri üzerinden eleştirdi.

"HANİ TACİZDE ESAS OLAN KADININ BEYANIYDI"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, katıldığı 20. Kadın İşçiler Kurultayı'nda 1 Haziran 2013 günü Kabataş'ta saldırıya uğradığı iddia edilen kadınla ilgili konuştu. Erdoğan, Kabataş mağduru olarak lanse edilen kadını savunurken şunları söyledi:

"Gezi olayları sırasında bir anne yanında çocuğu olduğu halde Kabataş'ta tacize maruz kaldı. Kimse o kadını taciz edenleri kınamadı, peşine düşmedi. Hani tacizde esas olan kadının beyanıydı"

"ERDOĞAN GÖRÜNTÜSÜ VAR DEMİŞTİ, HÂLÂ ORTADA GÖRÜNTÜ YOK"

Akşam anahaber bülteninde Erdoğan'ın konuşmalarından sonra yorum yapan Fatih Portakal ise Erdoğan'ı eleştirerek, "Kabataş olayı 1 Haziran 2013'te olmuştu. O günlerden aklımda kalan bir söz, başbakandı o zaman Erdoğan. 'Görüntüsü var, yayınlanacak' demişti. Ama hâlâ ortada görüntü yok" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Portakal Kabataş Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (113)

35mobilWeb@haberler.com:

Portakal sen anca eleştirirsin ama senin bir tarafsız Haberciligin yok hala gezici bölücü ayrılıkci bir ruhun var

25
37
yanıtYanıtla
PortAKAL ordAKALmobilWeb@haberler.com:

bu adam da kendini bir halt sanıyor. yakında senin de defterini dürerler merak etme

24
34
yanıtYanıtla
barışmobilWeb@haberler.com:

Kutu kutu kasa kasa çaldınız...Artık herkes elini vicdanına koysun...bu hükümet sağlam bir dersi haketmiştir

37
13
yanıtYanıtla
Bir delimobilWeb@haberler.com:

Bana cahil diyen cahil her şeyi siz iyi bilirsiniz değil mi. Senin dilinle polemiğe girip seviyene inmek niyetinde değilim. Portakal ve sen bir hıyar etmezsiniz

18
31
yanıtYanıtla
İsimsizMobil-IOS:

Ulan portakalmıaın limonmusun ne karın agrısısın yahudi kanalında şow yap uyuz herif

13
34
yanıtYanıtla
MU-AYmobilWeb@haberler.com:

ORADA. TACİZ. YOK. O. KADINI. AKP. PROVAKATÖR. OLARAK. KULLANDI. TACİZ. İSPATLANAMADI

31
15
yanıtYanıtla
?Mobil-ANDROID:

bu çürük portakal hâlâ ne konuşuyor. islama düşman olanlara çanak tutuyor, ülkeyi bölmeye çalısanlarin ekmeğine yağ sürüyor, provokatörluk yapıyor. çıkmış CUMHURBASKANİNA hesap soruyor. edepsiz terbiyesiz utanmaz arlanmaz.

10
29
yanıtYanıtla
gülsüm Mobil-ANDROID:

sonuna kadar akp ..bu portakal yüzünden o kanalı izlemiyorum.~

11
28
yanıtYanıtla
maviyildizinbabasimobilWeb@haberler.com:

Tayyip aga ne derse odurr var dediyse vardir ozu sozu birdir

7
30
yanıtYanıtla
isimsizmobilWeb@haberler.com:

Fatih portakal destekliyorum

23
12
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title