Haberler

Fatih Portakal'dan Devlet Bahçeli'ye Sitem

Güncelleme:

Ünlü haber spikeri, haftalar öncesinden teyit edilmesine rağmen 'Liderler FOX'ta' programına çıkmayan MHP Lideri Bahçeli'ye canlı yayında sitem etti.

FOX anchormani Fatih Portakal Bahçeli'yi konuk etmek için 20 kişilik bir ekiple Ankara'ya geldiklerini ancak MHP liderinin son ana kadar programa katılıp katılmayacağı konusunda cevap vermediğini açıkladı.

İşte Fatih Portakal'ın sözleri;

"Sevgili izleyenler, sizler de bu akşam bekliyordunuz. Bizler de bekliyorduk bu akşam... Sayın Devlet Bahçeli bu akşam 22.30'da "Liderler FOX'ta"nın bu haftaki konuğu olacaktı. Yaklaşık bir ay önceden de biz bunun teyitini almıştık, gün teyitini de almıştık, saat teyitini de almıştık. Bunun için zaten yaklaşık 20 kişilik bir ekiple birlikte bizler Ankara'ya geldik.

"ÖZÜR DİLİYORUM"

Ana haberimizi buradan, kendi büromuzdan sunup, 22.30'da yine FOX ailesinden katılacak olan beşli ile Devlet Bahçeli'yi ağırlayacaktık. Ancak, bilemiyorum, programının yoğunluğundan dolayı yanında çalışan kişiler tarafından henüz daha olumlu cevap verilemedi. Büyük bir ihtimalle Devlet Bahçeli konuğumuz olamayacak. Ben onun adına siz izleyicilerimizden özür diliyorum."

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Fatih Portakal Devlet Bahçeli Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (10)

uyanıkmobilWeb@haberler.com:

Herkes Demirtaş değil tabi çıkıp adam gibi korkusuzca konuşsun. Bahçeli gelip ne diyecek ki lider mi lan o da

29
27
yanıtYanıtla
ölmek var dönmek yok Mobil-ANDROID:

sayın Bahçeli yoğun programı nedeniyle katılamamıştır başka bir neden yok bizim ne gazeteden nede gazeteciden korkmakyız hiç bir zaman dava için ölmek var dönmek yok.....

17
36
yanıtYanıtla
meteMobil-ANDROID:

sen kimsinki devlet bahceliye sitem ediyosun purtakal. bahcelinin bi sozu seni mandalinaya cevirir akilli ol

15
21
yanıtYanıtla
ZiyaMobil-IOS:

Adamin dibisin portakal

16
20
yanıtYanıtla
kuş kuşMobil-ANDROID:

o devlet sıradan basiretsiz gazecilerine çikmaz

10
22
yanıtYanıtla
tmfMobil-ANDROID:

ne isivar yahudi kanalinda

12
16
yanıtYanıtla
Texas_Türk'üMobil-IOS:

gelemeyeceklerini gunler oncesinden bildirmis hala neyin pesindesiniz

14
11
yanıtYanıtla
turkMobil-ANDROID:

bu gazetecilerin karsisina cikmak yurek ister yurek

11
13
yanıtYanıtla
4yildizMobil-ANDROID:

Katilmayacagini daha önceden belirten Mhp lideri için yaptiginiz yalan iftira riyakarliktir.

13
6
yanıtYanıtla
servantesMobil-ANDROID:

Adam sana olumlu cevap vermişde sonra vazmi geçmiş yooo é sen daha ne gelin guvey oluyon turuncgiller

7
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title