Haberler

Fatih Portakal'dan Demirtaş'a Türk Bayrağı Eleştirisi

Güncelleme:

'Teröre hayır, kardeşliğe evet' mitingi öncesi yapılan 'Bayrağını al da gel' çağrısına tepki gösteren Selahattin Demirtaş'a, Fatih Portakal'dan sert bir cevap geldi.

Ankara'da sendikaların öncülüğüyle yapılacak olan, 'Teröre hayır, kardeşliğe evet' mitingi öncesi yapılan 'Bayrağını al da gel' kampanyasını ırkçılığı tetikleyecek bir söz olarak değerlendiren HDP Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş'a, FOX Ana Haber Anchorman'ı Fatih Portakal'dan sert tepki geldi.

DEMİRTAŞ'TAN IRKÇILIK İTİRAZI

Sendikaların teröre tepki yürüyüşüne öncesi TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıkoğlu'nun yaptığı, "Bayrağını al da gel" açıklamasına, Selahattin Demirtaş'tan ırkçılığı tetikleyecek bir söylem tepkisi geldi.

TÜRK BAYRAKLI HDP MİTİNGİ HATIRLATMASI

FOX Ana Haber Anchorman'i Fatih Portakal ise, Demirtaş'ın sözlerine karşı çıkarak, seçimler öncesi düzenlenen mitinglerinde HDP'ye Türk bayraklarıyla destek verilmesini örnek gösterdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Selahattin Demirtaş Fatih Portakal Komik - İlginç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (222)

diyarbakırMobil-ANDROID:

selo kurban ol o türk bayragına

84
78
yanıtYanıtla
bayrakMobil-ANDROID:

sen değilmiydin bunlara 7 haziran öncesi destek veren karakteri sırf cumhurbaşkanının gücü zayılasin diye şimdi gör gerçekleri

125
8
yanıtYanıtla
Dılan:

Ben bır kurt kızıyım ama kımlıgımde TC vatandaşı yazıyor tamam kurdum ama türküm de etle tırnak gıbı bır parcayız bız kardesız bu bayrak bızım bu vatan hepsimizin

121
6
yanıtYanıtla
Fatıh:

Keske herkes sızın gıbı düşünse dılan hanım

yanıt31
yanıt2
Der:

LEYLA üst üste kaç cümle kurabilme kapasitesine sahisinde burda insanlara akıl vermeye çalışıp bide gider yapıyosun

yanıt2
yanıt1
Türk:

yalaka kürt

yanıt4
yanıt16
selçuk uluMobil-ANDROID:

EY TÜRKLER..Çocuklarımızın geleceği için en az 3 çocuk. Vakit çok geç olmadan...

89
11
yanıtYanıtla
düvlet büze bakmüyyyyyyy Mobil-ANDROID:

PORTAKAL A HAİN DİYEN GERÇEK HAİNLER SIKIYÖNETİM İLAN EDILSINDE BAKIN SİZ HAİNLER NASIL TEMIZLENIYOR

15
83
yanıtYanıtla
kurdi:

ya turk bayragi demeyeceksiniz ya da Kürtlerden birsey bekleyemeyeceksiniz cunki biz Kürduz turk bayragi derseniz o sadece sizin bayraginiz olur o zaman ya da turkiye ya da anadolu bayragi demelisiniz veya mezopotamya

53
34
yanıtYanıtla
Hee HeeMobil-IOS:

Adam gibi adam portakal

64
21
yanıtYanıtla
Tüm 222 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title