Haberler

Fatih Portakal, Başkan İmamoğlu'nu Ziyaret Etti

Güncelleme:

Fox TV Ana Haber Spikeri Gazeteci Fatih Portakal, Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek yeni görevini tebrik etti.

Başkan Ekrem İmamoğlu, ziyarette aynı zamanda üniversite arkadaşı olan Fatih Portakal'a sürpriz yaparak ikisinin yer aldığı üniversite yıllarına ait bir fotoğraf hediye etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fox TV Ana Haber Spikeri Gazeteci Fatih Portakal'ı makamında misafir etti. Fatih Portakal'ın üniversite arkadaşı olduğunu belirten Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ziyaretinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Fatih Portakal, üniversitede oda arkadaşlığı yaptığım değerli bir dostumdur. Kendisiyle dostluğumuz yıllardır devam ediyor" dedi.

Ziyarette belediye başkanlığı görevini almasının ardından başlattığı çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Beylikdüzü'nde vatandaşımızla birlikte yönetilen bir yerel yönetim dönemi için startı verdik. Hazırlıklarımız devam ediyor. Yakın zamanda yeniden sahada vatandaşlarımızla bir arada olacağım" diye konuştu.

Sürpriz fotoğraf duygusal anlar yaşattı

Fatih Portakal'a ziyaret için teşekkür eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Portakal'a sürpriz yaparak üniversite yıllarında birlikte yer aldıkları bir fotoğrafı hediye etti. Fotoğrafı görünce duygusal anlar yaşayan Fatih Portakal, "Bu fotoğraf bende yoktu. Çok mutlu oldum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem İmamoğlu Fatih Portakal Beylikdüzü Fox Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title