Haberler

Fatih Ormanı Projesi Reddedildi

Güncelleme:

Fatih Ormanı içerisinde Bilgili Holding-Doğuş Holding ortaklığıyla yapılması planlanan Park Orman Tabiat Parkı projesine ruhsat verilmedi.

Sarıyer Belediyesi, Fatih Ormanı içerisinde Bilgili Holding-Doğuş Holding ortaklığıyla yapılması planlanan 108 villa, 15 bin kişilik salon, mağazalar ve restoranları içeren Park Orman Tabiat Parkı projesine ruhsat vermeyeceğini açıkladı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, "İddia edildiği gibi Fatih ve Kuzey Ormanları'ndaki yapılaşmalara imar izni ve ruhsatı vermedik. Vermeyeceğiz. Sivil Toplum Kuruluşları'nın ve halkın içinde olmadığı hiçbir girişimin parçası da olmadık. Olmayacağız" açıklamasında bulundu.

1490 dönümlük ormanlık arazide proje yapılacağına ilişkin haberler üzerine 'Diren Fatih Ormanı İnisiyatifi', Bilgili Holding ve Sarıyer Belediyesi önünde eylemler düzenlemiş, projeye karşı tepkilerini dile getirmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Ekonomi

Sarıyer Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (3)

mehmet öz:

helal olsun

9
0
yanıtYanıtla
aahmet:

birileride ranta ortak olmamış çalan çırpanlardan olamayanları tebrik ediyorum. . .

6
0
yanıtYanıtla
AHMET YILMAZ:

BİR TARAFTAN RANTA AÇ BİR TARAFTAN UYUT

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title