Haberler

Fatih Koleji Öğrencilerinden Örnek Davranış

"Yetim Projesi" kapsamında toplanan 21 bin lira, törenle Kimse Yok Mu Derneği Sakarya Şubesi'ne teslim edildi.

Fatih Koleji ve Kimse Yok mu Derneğinin ortaklaşa düzenlediği 'Yetim Projesi' kapsamında toplanan 21 bin lira, düzenlenen törenle Kimse Yok mu Derneği Sakarya Şubesi'ne teslim edildi.

Sakarya Fatih Kolejleri Genel Müdürü Reşit Taşdemir, kuruma bağlı  yaklaşık  bir ay önce "Bir Yetim Kardeşin Senin de Olsun Projesi"ni sanatçı Reha Yeprem ve Ziya Paşa Akyürek'le başlattıklarını söyledi.

Taşdemir, projeye gönülden destek veren öğrenci, veli ve okul aile birliklerine teşekkür ederek, "Bu projeyle şu ana kadar yaklaşık 30 yetimin bir yıllık tüm ihtiyaçlarını öğrenci ve velilerimizin desteğiyle karşılamış olduk" diye konuştu.

Projenin yıl içinde de devam edeceğini belirten Taşdemir, "Yıl sonuna kadar Sakaryamızın plakası 54'e ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Program, projeye destek veren okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve öğrencilere plaket takdimiyle sona erdi. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Ziya Paşa Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title