Haberler

Erbakan: Bağımsız Aday Olursak SP'nin Bizi Desteklemesini İsteriz

Güncelleme:

Fatih Erbakan, milletvekilliği adaylığı için İstanbul, Kocaeli, Konya gibi birçok ilden teklif aldığını belirterek, "Bağımsız aday olursak Sadet Partisi'nin bizi desteklemesini isteriz" dedi.

İzmit'te Erbakan Vakfı'nın düzenlediği 'Kocaeli Buluşması' etkinliğine katılan Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, milletvekilliği adaylığı konusunda net bir karar vermediğini söyledi.

"MİLLETVEKİLLİĞİ ADAYLIĞI KONUSUNDA BİRÇOK İLDEN TEKLİF VAR"

SP'nin eski genel başkanlarından merhum Necmettin Erbakan'ın oğlu ve Erbakan Vakfı Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan 'Kocaeli Buluşması' kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait İzmit Antikkapı Restoran'da sivil toplum temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir çok ilden milletvekilliği olması yönünde istekler olduğunu söyleyen Fatih Erbakan, "Bağımsız aday olursak Sadet Partisi'nin bizi desteklemesini isteriz. Kocaeli ve İstanbul illerinden yoğun bir şekilde milletvekilli adayı olmam isteniyor. Aynı zamanda da Konya'daki kardeşlerimiz de istiyor. Kocaeli ili de Konya kadar önemli yerler. Nereden olursak olalım milletimiz ve bizler için hayırlı bir karar olur " dedi.

"17 ARALIK OPERASYONU İLE İLGİLİ GENELLEME YAPMAK YANLIŞ OLUR"

Bir basın mensubunun Türkiye'yi sarsan 17 Aralık operasyonuyla ilgili sorusu üzerine konuşan Fatih Erbakan, "Genellemeler yapmak son derece yanlıştır. Eğer hükümetin içerisinde de yanlış iş yapanlar varsa bunun bütün Ak Parti camiasına ve hükümete mal etmek doğru olmaz. Aynı şekilde cemaatin içerisinde de bir takım usulsüz, yasa dışı dinlemeler yapanlar varsa bunu da bütün cemaate oradaki bütün insanlara mal etmek doğru olmaz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Necmettin Erbakan İstanbul Konya Politika Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (68)

Yürekli:

BABANIN YEDIKLERI YETMEDIMI?

9
28
yanıtYanıtla
ad:

bu koyun millet ülkeyi çok düşünseydi eğer erbakan , muhsin yazıcıoğlu gibi mübarek adamlara sahip çıkardı ama bunlar her zaman şerefsizlere onursuzlara hırsızlara döneklere zalimlere sahip çıktı

29
5
yanıtYanıtla
NEVŞEHİRLİ:

ÖLÜMÜNE FATİH BEYİN YANINDAYIZ. O BABASININ OĞLUDUR.

22
11
yanıtYanıtla
ilkosmanlı:

babasının kıymetini bilemediniz hırsız dediniz şimdi de oğlunu karalamya çalışıyorsunuz biz müslümanlara göre erbakan hoca tüm müslümanların lideriydi tüm dünya dahil siz de ne namaz var ne oruç dinsizin tekisiniz kimliğinizde islam yazmaktan başka islamla alakanız zerre kadar yok çamur atıp durun allahıma kitabıma ahirette hesaplaşacağımız günü dört gözle bekliyorum sizi gidi kefereler sizi

24
5
yanıtYanıtla
DOBRA:

ERBAKAN HOCAYI TANIMADAN ARAŞTIRMADAN KİTABINI BİLE OKUMAMIŞ ŞU CAHİL KANDIRILMIŞLARIN YORUMLARINA YAZIKLAR OLSUN.

21
8
yanıtYanıtla
siyaset kim sen kimmobilWeb@haberler.com:

acırım sana oy veren zihniyete partisi bile yok bağımsız aday olacakmış hadi oradan

9
18
yanıtYanıtla
mahmut:

din iman diyenden korkacaksın, hacı hocadan kaçacaksın, bilimsel gerçek. . .

19
8
yanıtYanıtla
CumaMobil-IOS:

Bu dini kullanıp siyaset yapanları asmak lazım

14
12
yanıtYanıtla
chinaMobil-IOS:

gel artik.miras sana kaldi.taaaa cinden sana oy vermeye gelecegim.yilllardir bekliyoruz seni Fatih kardesim

9
13
yanıtYanıtla
Suna:

Siyasette başarılı olurmu bilmem ama babası büyük adamdı.

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title