Haberler

Fatih Belediyesi Dosyasında 7 Tahliye

Güncelleme:

17 Aralık soruşturması kapsamında Fatih belediye başkanının kardeşi Sebahattin Demir'in de aralarında bulunduğu 7 kişi tahliye edildi.

17 Aralık soruşturması kapsamında Fatih Belediye Başkanı'nın kardeşi Sebahattin Demir'in de aralarında bulunduğu 7 kişi tahliye edildi. Dosya kapsamında tutuklu kalmadı.

17 Aralık soruşturmasında Fatih Belediyesi'ne yönelik yapılan operasyon kapsamında aralarında Belediye Başkanı Mustafa Demir'in kardeşi Sebahattin Demir'in de bulunduğu 9 şüpheli tutuklanmıştı. Karara itiraz eden 2 kişi serbest bırakılmış 7 şüphelinin itirazı ise reddedilmişti.

Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan 7 şüphelinin avukatı geçtiğimiz günlerde yeniden tahliye talebinde bulundu. Talebi değerlendiren İstanbul 28. Sulh Ceza Mahkemesi, aralarında Fatih Belediye Başkanının kardeşi Sebahattin Demir'in de bulunduğu Yener Çavdar, Kader Demir, İmren Özbey, Selim Velioğlu, Ümit Değer ve Mustafa Bayhan'ın tahliye edilmesine karar verdi. Şüpheliler ile ilgili adli kontrol tedbirlerinin yeterli olacağına karar veren mahkeme tutukluluk hallerini kaldırdı.

Mahkeme şüpheliler hakkında yurtdışı çıkış yasağı koydu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sebahattin Demir Mustafa Demir İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title