Haberler

Fatih Altaylı Rıdvan Dilmen'i Yerden Yere Vurdu

Güncelleme:

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Fenerbahçe Teknik Direktörü Pereira'yı eleştiren Rıdvan Dilmen'i topun ağzına koydu, "Mafya olmaya soyunmuşlar." dedi.

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, ligin başlamasına sayılı günlere kala hazırlıklarına devam ederken, Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı çok konuşulacak yorumlar yaptı.

Altaylı, özellikle Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'yı eleştiren yorumcu Rıdvan Dilmen hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. İşte Altaylı'nın çok konuşulacak sözleri...

"FENERBAHÇE MAFYASI OLMAYA SOYUN ADAMLAR..."

*Peireira için ağır eleştiriler yapılıyor. Siz ne diyorsunuz?

Gülüyorum. İsmail Kartal'a, Aykut Kocaman'a rezil bir sezon boyunca tek laf etmeyen eski Fenerbahçeli futbolcular Pereira'yı ilk maçta idam etmeye kalkıyorlar. Bir durun yahu. En azından 3-4 hafta bekleyin bakalım. Bunlar Fenerbahçe mafyası olmaya soyunan adamlar ve başkanı da tanıdıkları için Pereira'nın üzerine oynuyorlar. Tabii Pereira da süper bir hoca olmayabilir. Porto'dan çıkan hocaların kariyerleri hep yukarı doğru gitmiş. Pereira'nınki ise pek öyle görünmüyor. Yani süper bir hoca denemez ama şimdiden bu kadar ağır eleştirilmeyi de hak etmiyor.

RIDVAN, KARTAL'A TOZ KONDURMADI!

*Hep 'Derin G.Saray'dan' söz ederiz. Pereira'nın ilk maçtan yerli hocalara yapılmayan tarzda eleştirilmesi 'Derin Fenerbahçe'yi mi ortaya koyuyor?

Dedim ya bazıları Fenerbahçe mafyası olmaya soyunmuşlar diye. İlla isim istiyorsanız vereyim. Rıdvan böyle bir tavır içinde gibi geliyor bana. Yoksa daha ilk resmi maçta bu kadar ağır dalmazdı. Geçen yıl İsmail Kartal'a toz kondurmadı.

TAKIM ELBİSELİ OLSA BELKİ ATILMAZDI

*Pereira'nın 'kırmızı kart' görüp tribüne gönderilmesi çok tartışıldı.

Biraz ağır olabilir ama Pereira'nın da yerdeki rakip oyuncuyla ne işi var? Kucağına topu verip kaldırmaya çalışmak falan iş değil. Üstelik vakit geçirme falan da yok. Adam saha dışında yatıyor. Kırmızı kart ağır bile olsa ortamı sağladığı için suç Pereira'da. Ayrıca o kılık kıyafet ne kardeşim? Şampiyonlar Ligi maçı sayılabilecek bir maçta kısa paçalı capri bir eşofman. Sanki pikniğe giden maganda. Öyle kılık mı olur! Kırmızı kartta o kılığın bile etkisi vardır! Adam gibi bir takım elbise olsa üstünde belki de atılmazdı.

DEVLER LİGİ'NDE SIFIR ÇEKER

*Hamza Hoca 8 ayda tarih yazdı. Ama yine de çok eleştiriliyor. Sizin görüşünüz nedir? Hoca vizyonsuz mu? Vizyon nedir? Kim de vardır?

Hamza Hoca tarih yazmadı. Tarihi yazan Galatasaray'dı. Hamza Hoca da tarihi yazan o ekibin bir parçasıydı. Tabii tarih yazmaktan ne kasttettiğinizi de anlamadım. Türkiye Ligi şampiyonu olmak ne tarihi yazmaktır bilmiyorum. Tabii ki eleştirilir. En başta ben eleştiriyorum. Geçen yıl sonunda yaptığımız röportajda da 'Ben olsam Hamza ile devam etmezdim.' diye söylemiştim. Geçen yıl her şey denk geldi. Rakipler Galatasaray'ı şampiyon yaptılar. Bu yıl öyle olacağının garantisi yok. Ben Şampiyonlar Ligi'ne bakarım ve gördüğüm bu Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde sıfır puan çeker. Vizyon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmaktır. Ve bu vizyonu hoca tek başına koyamaz. Bu bir camia, bir yönetim vizyonudur. Alp Yalman'la başlayıp Faruk Süren'le süren vizyon olmasaydı Galatasaray Avrupa şampiyonu olamazdı. 'Avrupa Fatihi' Terim, Dursun Özbek yönetimi ile çalışsaydı 'Türkiye Fatihi olabilir miydi emin değilim. Vizyonu camia belirler, yönetim uygular. Hoca başarabilirse başarır. Camianın vizyonu belli: Dursun Özbek. O zaman vizyon da, misyon da bu kadar olur!

NE YAPMIŞ SNEİJDER?

*G.Saray'da Sneijder'ın kupa maçındaki tepkisi çok tartışılıyor.

Ne yapmış Sneijder? Oyundan alınınca bozulmuş. Gazozuna maç yaparken bile oyundan alınsak bozulmuyor muyuz? Gitmiş kulübeye oturmuş. Kavga mı etmiş? Yoo! Biraz suratı asılmış. Asılır, ne var bunda? Burayı kaşıyarak bir şeyler bulmaya çalışanlar avuçlarını yalar. Hamza Hamzaoğlu bu tuzağa düşmez. 1-2 yorumcu istiyor diye oyuncusuyla kavga etmez. Hamza Hoca yıldızları iyi yönetiyor. Benim anlamadığım Mustafa Denizli futbolcusuna karşı en hoşgörülü hocaydı, Hamza'yı niye gaza getirmeye çalışıyor?

G.SARAY'I 'OYUNCU DÜZENİ' ŞAMPİYON YAPTI!

*Fenerbahçe'deki operasyon için "Oyuncuya dayalı düzene son veriliyor" yorumları yapıldı. Sizce bu operasyon Galatasaray'da da yapılmalı mı ya da Galatasaray'da böyle bir düzen var mı?

Galatasaray geçen yıl oyuncuya dayalı düzenle şampiyon oldu. Başka bir düzen kuramıyorsanız oyuncuya dayalı düzen kurabilirsiniz. İlla bir düzen lazımsa o da bir düzen şekli. Bence mahzuru yok. Yeter ki disiplin olsun. Tabii gereksiz otoriterlikle hatta totaliterlikle disiplini karıştırmayalım.

FİKRET ORMAN DOĞRU YAPIYOR

*Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın hedefinde sürekli F.Bahçe ve G.Saray var. Sizce bunu niye yapıyor?

Doğru yapıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe, Beşiktaş'tan daha yukarıda. Maddi olarak da, kulüp gücü olarak da. Fikret Orman da kendi kulübünü o seviyeye çıkarmaya çalışıyor. Bunun için de onlara takılıyor. Çok doğru bir yöntem.

EN İYİ KADRO DEĞİL EN İYİ TAKIM KAZANIR

*Beşiktaş 5 tane nokta transfer yaptı. Ozan Tufan'ı da bitirmek üzere. Birçok otorite en iyi kadroyu Beşiktaş'ın kurduğunu belirtiyor. Siz ne diyorsunuz?

Katılıyorum. Çok iyi transferler yaptılar. Ama futbolda en iyi kadro önemli değildir. En iyi takım olmak önemlidir. Her iyi kadro, iyi takım olmaz. Misal geçen yılın Fenerbahçe'si. Şenol Güneş bu iyi kadroyu iyi takım yapacak niteliklere sahip bir hoca.

ŞOTA TÜRKİYE'YE UYMAZ

*Trabzonspor neden sakin bir limana giremiyor?

Trabzonspor'la ilgili ne desem kızıyorlar. Trabzon süperdir, hakkı yenmiştir, muazzam bir taraftara sahiptir diyeyim de kızmasınlar artık! Şota için birkaç şey söyleyebilirim. Geçen yıl yakından tanıdım. Dört dörtlük bir adam. Uygar, medeni, futbolu iyi bilen. Hollanda'da falan çok başarılı olur. Türkiye'de ise kafa olarak çok ileride. Uymaz.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Rıdvan Dilmen Fatih Altaylı Fenerbahçe Habertürk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (21)

FB EMRE:

DANDIK DANDIK HER YERE SALLLIYON FATIH SALAGI

13
7
yanıtYanıtla
cin:

Sığır fatih Domuz

11
6
yanıtYanıtla
nasıl üslup:

rıdvan mafya, pareira maganda, ne çirkin ifadeler bunlar? sen böyle konuşursan taraftar ne yapmaz

12
4
yanıtYanıtla
Kara:

Alkol

9
4
yanıtYanıtla
memo:

Fatih Altayli da son zamanda avukatlik yapmaya basladi önce yalakanin önde gideni idi simdi sözde adam olacak ? hadi ordan fattttiiih

9
2
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

BİZ NE SIFIR ÇEKENLER GÖRDÜK HADİ BİZ YİNE ŞAMPİYONLAR LİGİNE GİDİYORUZ SİZ ONA DA GİDEMİYORSUNUZ Kİ SIFIR ÇEKESİNİZ

5
6
yanıtYanıtla
Ağzı olan konuşuyor, ben niye susayım:

Yaw Fatih abi bu Rıdvan zaten boş keseden atıyor, kendisi Fenerbahçe''nin başındayken takımın içine etti, şimdi de her maçtan sonra çıkıp konuşuyor ntv de, yok böyle oynamadı öyle oynadı, yok şunu oyuna almadı bunu aldı, bir taneside demiyor ulan sen ne halt başardın peki takımın başındayken.

3
3
yanıtYanıtla
hakan....:

alooo fatihhhhhh. . . . . . . . 1-ismailde böyle kadro yoktu. . . . 2- sırf avrupada başarılı omak için dünya transfer yapan para harcayan fener ilk elemede elendi herhalde eleştirecekler. . . . aloo fatihhhh. . . . . . .

3
1
yanıtYanıtla
cematciDerin masn cincon:

Derin cincon ne güzelde aciklamis

3
1
yanıtYanıtla
ÇUKUROVALIYIZGARDAŞ:

tencere dibin kara seninki benden kara

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title