Haberler

Fatih Altaylı'nın Kızını İmam Hatipe Kaydettiler

Güncelleme:

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı'nın kızı TEOG'da tercih yapmayınca, evine 94.5 kilometre uzaklıktaki imam hatip lisesine kaydedildi.

Köşesinden Milli Eğitim Bakanlığı ve TEOG sistemini ağır bir dille eleştiren Fatih Altaylı, kızının TEOG sınavı sonrası tercih yapmadığını söyleyerek, sistemin kızını otomatik olarak Şile'deki bir 'imam hatip lisesine' kaydettiğini yazdı.

"BİZİM ŞAKA GERÇEK OLMUŞ"

Köşsesinden yaşanan duruma isyan eden Altaylı "Ne yazık ki benim kızım da TEOG rezaletine yakalanacak yaştaydı. SBS sistemi devam etse sınava bile girmeyecekti; çünkü okulunda devam etmek istediğini söylemişti. TEOG olunca mecburen sınava dahil oldu. Ama kararlı olduğu için tercih falan yapmadı. Birkaç hafta önce öğrendik ki, tercih yapmayan öğrenciler Milli Eğitim Bakanlığı tarafından evinin en yakınındaki okula otomatik olarak yerleştirilecekmiş. Ben de başladım kızımla dalga geçmeye. 'Tercih yapmadın, şimdi bizim mahalledeki imam hatip okuluna kaydedecekler' diye. Pazar günü bir de baktık ki bizim şaka gerçek olmuş" ifadelerine yer verdi.

"TAM 94.5 KİLOMETRE"

Kızının Şile'de bir imam hatip okuluna verildiğine dikkat çeken Altaylı, yazısının devamında "Durumu öğrenince Google'ın haritasına yazıp bizim evden okula olan mesafeyi ölçtüm. 94.5 kilometre. Şaka değil tam doksan dört buçuk kilometre." sözlerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Fatih Altaylı Şile Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500

Yorumlar (47)

GÜNDÜZ:

BU MİLLİ EĞİTİM ÖĞRENÇİLERİ İMAM HATİPTE OKUMASI İÇİN HER TÜLÜ YOLU DENİYORLAR . İMAM HATİLER ARAP KÜLTÜRÜDÜR. TÜRK VEKÜRT KÜLTÜRÜ DEĞİLDİR KÜLTÜRÜ

47
28
yanıtYanıtla
osmanlı torunubsn.arslan@gmail.com:

imam hatip osmanlı kültürüdür osmanlının içinde türk ve kürt kardeşce yaşamakta idiler bunun tek sebebi ortak ten din olan islama inanmaları idi bunu kabul etmeyenler ya rum tohumudur yada ermeni sen hangisisin?

yanıt0
yanıt0
HAKAN:

İyi ya belki bu sayede kızın sadece dünyasını değil belki ahiretini de kurtarır sanada şefaatçi olur daha ne istiyorsun. . .

29
19
yanıtYanıtla
Abdiabdi@pismail.com:

Daha gecenlerde bir imam hatipteki arapca ogretmeninin bir ogrencisine tecavuz ettigi ortaya cikti. Ne imam hatipe gitmekle ahiret kurtarilir ne de gitmemekle. Iman okulla olculmez.

yanıt0
yanıt0
İPEK:

VAH VAH PEK VAHİM BİR HABER SİMDİ KIZI ESKİ KILIKTAN ÇIKIP İNSAN KILIĞINA GİRECEK

19
27
yanıtYanıtla
kemalist:

yahu tercih yapmamıs ögrenciler neden imam hatibe kayıt yaptırılıyor. . . düz liseler geri gelmeli. . isteyen gider imam hatibe istemeyen gitmez. . geçmişte bu okulları yasaklayanlardan farkınız yok. .

37
2
yanıtYanıtla
tek yol islam:

Fatih bence sen hiç itiraz etme sesinide çıkarma gönder kızını imam hatibe. . hayırlı, faziletli, imanlı ve ahlaklı bir evlat yetiştirmiş olursun. . kemalist eğitim verecende ne olacak ilerde yaşlanıp elden ayaktan düştünmü ne ziyarete gelir ne hatrını sorar. . laiklerde ana babaya hürmet saygı yoktur fakat islamda ana babaya itaat vardır. . ana babaya off demek yasaklanmıstır. .

14
25
yanıtYanıtla
gerçekkmkm@xx.com:

he koçum he öyledir salla bakalım gördük sizin gibileri suriye de insan kafasıyla top oynuyorlar

yanıt0
yanıt0
KIRMIZIYA BAS ŞİMDİ....??:

ERMENİ VATANDAŞLARIMIZIN ÇOCUKLARINI DA İMAM HATİP LİSELERİNE KAYDETMİŞLER ÇOK FAZLA KAFANI YORMA BE FATİH. .

27
10
yanıtYanıtla
çok tatlısınız ):

yorumlar çok tatlıda ben başka birşey diyeceğim. . arkadaşlar neden kızı tercih etmemiş hiç düşündünüz mü. . zaten özel okulda. hangi okulu yazsa bile zaten kızı gitmeyecekti. . Fatih Altaylının sözüne dikkat edin. Kızım okulunda devam etmek istiyordu diye. birinizde çıkıp demiyor ki ortaokuldan sonra lise var. nasıl okulunda devam edebilir diye :). . . özel okulların lise bölümüne gidecek kızı. o yüzden rahat zaten. . .

30
3
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title