Haberler

Fatih Altaylı, Galatasaray'daki Ekonomik Kriz için Fatih Terim'i Suçladı

Güncelleme:

Fatih Altaylı, Galatasaray'da toplamda 3 farklı dönemde yaşanan ekonomik krizlerin odak noktasının Fatih Terim olduğunu söyledi.

Fatih Altaylı, Galatasaray'ın Finansal Fair Play kapsamında yaşadığı ekonomik krizi değerlendirirken, sarı kırmızılıların son 20 yılda 3 ekonomik kriz yaşadığını ve bu sıkıntıların Fatih Terim dönemlerinden sonra olduğunu vurgulayarak tecrübeli teknik adamı sorumlu tuttu.

DÜRÜST, 'BİZ ORADAYKEN AYSAL KONTROL ALTINDAYDI' DEDİ

Habertürk Gazetesi yazarlarından Fatih Altaylı, "Ben çok açık söyledim geçen hafta. Bu rezaletin başlangıcı Özhan Canaydın'dır. Adnan Polat biraz toparlamaya çalıştı. Ünal Aysal tüy dikti. Geçen hafta Ali Dürüst'le bu konuyu tartıştık. Dürüst diyor ki; 'Ünal'ın ilk iki senesinde durum böyle değildi. İlk yıl 13, ikinci yıl 38 açık vardı. Son yıl 70'e çıktı.' Yani Ali Dürüst 'Biz ordayken Ünal kontrol altındaydı' demek istiyor. Ama Ali'nin hesaba katmadığı bir şey var. Şirketin sermaye artışından gelen para vardı o dönemde. Bu olduğu için açık az göründü. Yoksa Ünal hep rezalet." dedi.

3 KRİZİN ODAK NOKTASI TERİM!

Sporx'te yer alan habere göre; Altaylı "Tabii Galatasaraylılar'ın görmesi gereken bir şey daha var. Galatasaray üç kez ciddi borç sıkıntısı yaşadı. İlki Süren dönemi. Ama o arada 4 şampiyonluk, bir Süper Kupa, bir UEFA Kupası geldi. İkincisi Canaydın dönemi. Üçüncüsü Aysal dönemi. Üçünün tek bir ortak özelliği var. Üçünde de teknik direktör Fatih Terim. Terim Galatasaray'ı 8,5 yıl çalıştırmış. 6 şampiyonluk almış. Müthiş bir oran ama maliyeti de ortada. Tabii bir de Terim gidince Aysal'ın zıvanadan çıkıp yaptığı transferler var ki, asıl büyük rezalet orada." ifadelerini kullandı.

(Kaynak: Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Altaylı Fatih Terim Galatasaray Ünal Aysal Üst Manşet Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

Bekir Mobil-IOS:

Sizi şampiyon etmesi mi sucu.

3
1
yanıtYanıtla
mm:

zamanında yediğin hurmalar, , , , , , , , , , , , , , , ,

2
1
yanıtYanıtla
ok:

Yönetim istemese terim kimseyi alamazdı

3
0
yanıtYanıtla
Galatali mert:

Asil suc yönetmlerde her gelen sanki Babasinin parasiymis gibi savurdu kendi reklamini yapti hepsinden bu paralari geri Alacaksin.

2
0
yanıtYanıtla
huseyin torun:

Muslerayi satmak akil isi deyil buak umut olabilir ama kaleci sikinti olur

2
0
yanıtYanıtla
MEHMET ALTUN-ŞANLIURFA:

ben bu konuda GS'' da bir şeyler döndüğünden veya döndürülmek istendiğinden şüpheleniyorum. bana göre birileri UEFA ve fifa''yı bahane ederek suyu bulandırmaya su bulandıkça da balık avlamaya çalışıyor gibime geliyor. Su bulanırsa Burak, shnajder, muslera, Selçuk kolay satılır, su bulanırsa ''borcumuzu ödeyeceğiz'' denilerek başta florya olmak üzere pek çok tesis kelepir fiyata satılır.

2
0
yanıtYanıtla
aytekinMobil-ANDROID:

sayin altayli toparlayici dil kullanalim olan olmus hetkesi kusturmek kulube zarar verir rakiplere bayram yaptirir kulup nasil kurtulmasi gerekiyorsa ozbege desdek verelimki ornek kulup olalim yuz kizartici bir durum yok burda

1
0
yanıtYanıtla
haydarbaba:

o yiyorsa aysala iki laf etsin edebiliyorsa

0
0
yanıtYanıtla
SADRAZAM:

EVET ÇOK HAKLI. DANY AMRABAT, BRUMA, UMUT, VS TRANFERLERİYLE VE CANAYDIN DÖNEMİNDEKİ ACAYİP TRANSFERLERİ TARİHİNDE GS FENERDEN 6 GOLÜ TERİM ZAMANINDA YEDİ VS VS TERİMİN HEP BAŞARILARINI KONUŞUYORLAR NEDENSE

0
0
yanıtYanıtla
hasan:

Galatasaray hepsini atacaklar başka düzelmez bu takım arkadaslar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title