Haberler

    Fatih Altaylı'dan Robin Van Persie'ye Olay Sözler!

    FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin olay futbolcusu Robin Van Persie'ye bir tepki de Fatih Altaylı'dan geldi.

    FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin olay futbolcusu Robin Van Persie'ye bir tepki de Fatih Altaylı'dan geldi.

    Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde tribünlere dil çıkaran ve özellikle Tosic karşısında elini şortunun içine sokarak yaptığı hareketle büyük tepki toplayan Hollandalı futbolcu için Fatih Altaylı son derece çarpıcı ifadeler kullandı.

    Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi sonrası Van Persie'ye ve Ali Palabıyık'a tepkiler sürüyor

    Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisiyle alakalı olarak köşesinde son derece çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

    BEŞİKTAŞ TUZAĞA DÜŞTÜ

    Beşiktaş enayiliğinden veya tecrübesizliğinden elendi herhalde. Şenol Güneş'in takımı, favorisi olduğu maça ve çok üstün olduğu rakibinin karşısına büyük bir stres ve tedirginlikle çıktı. Bunun nedenini anlamak mümkün değil, üstelik de kendi sahasında oynuyor maçı. Tedirgin olması gereken taraf Fenerbahçe. Daha ilk dakikadan itibaren tuzağa düştüler. Fenerbahçe tarafı tansiyonu yükselterek maçı alabileceğini biliyordu. Bu tuzağa en başta Oğuzhan Özyakup düştü. Hatta belki de bir tek o düştü. Durduk yerde gerilim yaratmaya ve kendisine saldıran rakibi ile didişmeye başladı. Açıkçası maçın 5. dakikasından itibaren ben Oğuzhan'ın ve muhtemelen Alper Potuk'un 90 dakikayı tamamlayamayacağını düşünmeye başladım. F.Bahçe'de tüm futbolcular rakiplerinin sinirini bozacak şekilde oynama talimatı almışlardı besbelli. Hakem de kifayetsiz ve bu duruma seyirci kalıp çanak tutucu olunca F.Bahçe'nin planı tıkır tıkır işledi ve sonunda Tosic atıldı. Beşiktaş, F.Bahçe'nin tuzağına düştüğü ve büyük bir olasılıkla hocası korktuğu için elendi.

    NE ZAMAN GERİLİM OLSA FENERBAHÇE KAZANIYOR

    Fenerbahçe gerilimi en iyi taşıyan takımdır Türkiye Ligi'nde. Buna çok alışıklar. Ne kadar gerilim olursa Fenerbahçe o kadar kazanma şansı yakalar. Bakın yıllarca Trabzonspor'a karşı böyle oldu, Galatasaray'a karşı böyle oldu. Tansiyon artınca ibre Fenerbahçe'ye döner. Bu kez de tansiyonu arttırmaya oynadılar. Çok belliydi rakibi sahada eksiltmeye çalıştıkları. Kendi adamlarının da atılmasını göze alıp şanslarını denediler. Başarılı da oldular. 11'e 11 oyunda hiç şansları olmayacaktı büyük olasılıkla. Düşünün ki, Beşiktaş eksik kalıncaya kadar Fenerbahçe'nin doğru düzgün atağı bile yokken, 2. yarı neredeyse tek kaleye çevirdiler maçı. Sertliği çok iyi kullandılar. Hakemin basiretsizliğini veya kötü niyetini de fark edip iyice yüklendiler. Şenol Güneş'in Talisca'yı çıkarması da çok yanlış oldu. Çıkmayacak tek adamdı belki de. Futbol lisanı ile söylemek gerekirse; Fenerbahçe çamura yattı ve maçı kazandı. Bakın Tosic atıldıktan sonra, 2. yarı Fenerbahçe en küçük bir gerilim yarattı mı, hayır. Çünkü gerilimden elde edeceklerini etmişlerdi. 2. yarı neredeyse faul bile yapmayacaklardı.

    VAN PERSİE, ALİ PALABIYIK'IN ELİNİ ÖPSÜN

    Bence bir çikolata yaptırsın, bir çiçek alsın, gidip Ali Palabıyık'ın elini öpsün. Van Persie, bir Hollandalı'ya yakışmayacak tavırlar sergiledi. Tosic'le olan olayı demiyorum. Futbolda onlar olur. Ama tribünlere dilini çıkararak cinsel göndermeli bir yalama hareketi yapması, arkasından elini şortunun içerisine sokup yine cinsel içerikli bir hareket yaparak tribünleri iyice tahrik etmesi kabul edilecek şeyler değil. Ben şimdi PFDK'nın ne yapacağını merakla bekliyorum. Unutmayın, aynı hareketi yapan Pascal Nouma 7 ay ceza almıştı. Ama biliyorum ki, bu federasyonun PFDK'sı 7 maç bile veremez.

    Kaynak: Futbolarena.com / Spor

    Robin Van Persie Fatih Altaylı Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title