Haberler

Fatih Altaylı'dan Erdoğan'a 'Hazımsız' Yanıtı

Güncelleme:

Fatih Altaylı, 3. havalimanıyla ilgili yazısından dolayı kendisini eleştiren Erdoğan'a, "Şimdilik sağlığım yerinde. Ama Allah'ın işine karışılmaz" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünkü Türkmenistan ziyaretinde 3. havalimanı projesiyle ilgili aksaklıklar olacağını dile getiren Fatih Altaylı'ya "Hazımsızlık çok kötü. Oturdu mu bir daha halledemezler. Onun için bunların ani, acil operasyonlara ihtiyacı var" sözleriyle yanıt vermişti.

"ALLAH'IN İŞİNE KARIŞILMAZ"

Bugünkü yazısında yanıt veren Habertürk yazarı Altaylı "Şimdilik sağlığım yerinde. Ama Allah'ın işine karışılmaz. Yarın öbür gün yine bir operasyon geçirmek zorunda kalırsak, sağlığımız için faydalı olduğunu düşünürüz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanının hazımsız olmakla suçladığı yazar, bugünkü köşesinde eleştirilere böyle cevap verdi:

"Ben sürdürebildiğim kadarıyla bu gazeteciliği sürdüreceğim. Hakaret etmeden, polemiğe girmeden, sorgulayarak, daha iyiyi arayarak yolumda gideceğim. Sayın Cumhurbaşkanı'nın benim için öngördüğü 'ani ve acil operasyona' gelirsek. Benim sıhhatimi düşündüğü için kendisine çok teşekkür ederim. Bundan birkaç yıl önce bir safrakesesi operasyonu geçirdim.
Şimdilik sağlığım yerinde. Ama Allah'ın işine karışılmaz. Yarın öbür gün yine bir operasyon geçirmek zorunda kalırsak, sağlığımız için faydalı olduğunu düşünürüz."



Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Fatih Altaylı Türkmenistan Habertürk Politika Haberler

500

Yorumlar (32)

BALTACI:

Bu zihniyet Menderesin vatan caddesini yaptığındada ne gereği vardı demiş şimdi aynı kafalar Havalimanınada, 3. köprüye, kanala, cumhurbaşkanlığı sarayına ne gereği vardı diyorlar. Vizyon meselesi

16
28
yanıtYanıtla
ADAM KONUŞMAKTAN ACİZ:

Bu adam nasıl televizyoncu olmuş ya? Ne konuştuğu anlaşılmıyor ki. . . Sesi boğuk, tıkalı. Bizim ahırdaki sıpa bundan iyi sesli.

19
22
yanıtYanıtla
kenan:

sana saygi duyulmaz altayli. alkoliksin bir kere!

17
23
yanıtYanıtla
DOĞRUCU:

YALAKALAR BU HABERDE DE İŞ BAŞINDA AMA ASGARİ ÜCRET HABERLERİNDE SES ÇIKARAMIYORLAR FATİH ALTAYLI DOĞRU SÖYLÜYOR O KADAR PARALARIN SARAYLARIN HAZIMSIZLIĞI OLACAK DA BU HAZIMSIZLIĞI MADEN SUYU ERİTİR Mİ TARTIŞILIR MADEN SUYUNUN SARAY ERTİME VE MİLLETİN HAKKINI YOK ETME ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU HİÇ DUYMADIK

22
16
yanıtYanıtla
MuhammedmobilWeb@haberler.com:

Rte nin trolleri is basinda

25
12
yanıtYanıtla
TülaymobilWeb@haberler.com:

Hayret hala Habertürk te RTE yi eleştirebilen bir yazar var

29
6
yanıtYanıtla
ESAS ATATURKCU:

SEN AKSARAYA 615 MİLYON DOLAR HARCADIN MİLLETİN ÇOLUK ÇOCUĞUNDAN ÇIKIYOR HAZMEDEBİLİYORMUSUN??

15
17
yanıtYanıtla
erkanmobilWeb@haberler.com:

Altaylı madem ki bu kadar delikanlı ozaman bu ısmarlama milletin kafasını bulandırmak için yazdıgı yazı için kimden ne kadar aldı onu da açıklasın

16
15
yanıtYanıtla
06 ankara:

allah bizi yalakalardan yalancilarlardan yetim hakki yiyenden calandan hirsizlik yapandan yaptirandan hirsizlarin arkasinda olandan yalanci dindarlardan korusun cesaretlim diye türk halkinin temiz dini duygalirdangirerek dracula gibi kan emenlerden korusun türkiyede cesaretli gazeteci kalmadi gibi birsey

21
9
yanıtYanıtla
tose:

Altaylı efendi, safra kesenin vizesi bitmiş! Yenile(Adresi biliyon)

18
12
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title