Haberler

Fatih Altaylı'dan Canlı Bomba Tepkisi: Şerefsiz Köpek

Güncelleme:

Gazeteci Fatih Altaylı, canlı bombanın evine taziyeye gidenleri eleştirerek "Şerefsiz köpeğin taziye çadırına gidiyorsan, terörist sever değil bizzat teröristsindir" dedi.

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın sunduğu Teke Tek Özel'de, terör örgütlerinin eylemleri ve siyasi partilerin duruşu tartışıldı.

Program sırasında Fatih Altaylı, AK Partili Ahmet Gündoğdu'nun "teröristsever" tanımını kabul etmediğini belirterek "Bu laf hiç hoşuma gitmiyor... Bomba patlatım, masum insanları öldüren bir canavarın, şerefsiz köpeğin taziye çadırına gidiyorsan, teröristsever değil bizzat teröristsindir" dedi.

"SEN NASIL KÖPEK DERSİN..."

Altaylı, şerefsiz teröristlere "şerefsiz köpek" dediği için sosyal medyada tepki gösteren bazı takipçilerine yanıt verdi:

"Bazıları kudurmuş gibi sosyal medyadan ve maillerle saldırıyorlar, 'Sen nasıl köpek dersin' diye.. Okuldan çıkmış evine giden insanların bindiği otobüslere duraklara canlı bombayla saldırana ben bunu derim. Köpekler kızsa eyvallah derim de başkasının kızma hakkı yok. Biz burada IŞİD'e cehennem köpekleri diye program yaptık. Köpeklerden özür diliyorum. Bunların farkı yok. Hepsi şerefsizdir."

Kaynak: Haberler.com / TV

Ahmet Gündoğdu Fatih Altaylı Habertürk TV Haberler

Bakmadan Geçme

25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (6)

Aloooo fatih:

Seni adam yerine koyanin .... en büyük yalakasin sen kimsinki?

2
8
yanıtYanıtla
AHMET:

Alo Fatih senin miadin bitmiştir haftada bir program yapıyorsun bir ton küfür yıyorsun yüzün biraz kızarsın artık

1
3
yanıtYanıtla
Fatsalı Mobil-IOS:

Altına imzamı atıyorum helal sana altaylı bu hain köpeklerle hak ettikleri şekilde konulacak senin gibi insanlara ihtiyaç var aynen devamını bekliyoruz seninleyiz

1
1
yanıtYanıtla
OBJEKTİF:

Dogru demis helal olsun cesurca konusmus

0
0
yanıtYanıtla
LutfiMobil-IOS:

Bravu fatih bey şimdi sizi takdir ettim ağzınıza SAĞLIK

0
0
yanıtYanıtla
cok yaknda buyuk deprem olucak:

Cenabi Allah c c yeryuzunde bozgunculuk yapmayin der yakinda buyuk deprem bu bozguncu diktatorler in gnahlari sebebi olucak İsid pkk zillet icinde yasayan topluluklar japonyadaki tusunami depremini dusunun Allah gazaplanirsa halak eder rabbim rahmetini esirgeme gunaha batmis insanlari kurtar bu pkk isid akp den chp den mhp den ise yaramaz insanlardan kurtar bizi ya rab sehidlerimizin yuzu suyu hurmetine amin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title