Haberler

Farukiye İlim Araştırma Yayma ve Yardımlaşma Vakfı Açıklaması

Farukiye İlim Araştırma Yayma ve Yardımlaşma Vakfınca, 16 Nisan'da cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin halk oylamasında "evet" oyu kullanılacağı açıklandı.

Vakıftan yapılan yazılı açıklamada, cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin çift başlılığı ortadan kaldırarak kurum ve kuruluşların daha hızlı ve etkin bir şekilde görev yapmasını amaçladığı belirtildi. Bu sistemin "Büyük Türkiye ideali" için hayırlı bir başlangıç olacağının kaydedildiği açıklamada, böylece Türkiye'nin tüm dünyadaki mağdur ve mazlum milletlere destek olması hedefine daha çabuk ulaşılacağı vurgulandı.

Açıklamada, "Dünyanın dört bir yanında İslam ülkelerini kan ve gözyaşına boğan; kadın, çocuk, ihtiyar demeden acımasızca katleden emperyalist Yahudi ve Hristiyanlar, adeta ümmetin son kalesi olarak görülen Türkiye'ye karşı da küresel bir şer ittifakı oluşturarak ülkemize diz çöktürmek, ümmetin umutlarını boşa çıkarmak istiyorlar." ifadeleri yer aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında Türkiye'ye ve Türk milletine yönelik suçlamalar ile artan saldırıların arkasında küresel güçlerin hain planlarının olduğu belirtilen açıklamada, Türkiye'ye karşı küresel bir şer ittifakı oluşturan aktörlerin Türkiye'ye diz çöktürmek istediklerini aktarıldı.

"İçeriden ve dışarıdan yöneltilen tüm bu saldırıları ve hain planları boşa çıkarmak için dün olduğundan daha fazla birlik ve beraberliğe, bu birlik ve beraberliği daha da pekiştirecek, ülkemizin önünü açacak güçlü ve etkili bir yönetim sistemine ihtiyacımız var. " değerlendirmesine yer verilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bayrağımızı yere düşürmek, ezanımızı susturmak isteyen iç ve dış hainlere, terör örgütlerini besleyerek her fırsatta üzerimize salan ikiyüzlü Avrupa ülkelerine karşı biz de Farukiye Vakfı olarak ülkemizin önünü açacak, güçlü ve istikrarlı bir Türkiye için yeni cumhurbaşkanlığı sisteminin oylanacağı 16 Nisan tarihindeki referandumda 'evet' diyeceğiz."

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Türkiye Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title