Haberler

Faruk Çelik'in Hazırlattığı PKK Klibi Ortalığı Karıştırdı

Güncelleme:

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı Faruk Çelik'in PKK ile ilgili hazırladığı tanıtım videosuna AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik eski Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Faruk Çelik, PKK'ya ilişkin bir klip hazırlattı. "Mesele memleket meselesi, oyunuza dikkat edin, oyuna gelmeyin" sloganıyla hazırlanan klibe, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik sert çıktı. Ömer Çelik, AK Partili Faruk Çelik'in hazırlattığı klibe ilişkin "Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir" dedi.

HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÖMER ÇELİK SERT ŞEKİLDE TEPKİ GÖSTERDİ

Klibin AKP Genel Merkezi tarafından onaylanmadığını öne süren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Twitter'de sert açıklamalarda bulundu. Ömer Çelik şunları yazdı:

"Oyuna gelme kardeşim' etiketiyle sosyal medyada yayınlanan film, Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmış bir çalışma değildir. Genel Merkezimiz tarafından onay verilmeyen çalışmaların Ak Parti çalışması gibi sunulması doğru değildir. Bu tip çalışmalar hiçbir şekilde Ak Parti ile ilişkilendirilmemelidir."

İşte o tweet'ler:

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Faruk Çelik Ömer Çelik Şanlıurfa Ak Parti Sıkıcı Güncel Haberler

500

Yorumlar (284)

DEMOKRATMY.:

İnadına değil kardeşlik ve güzel Yarınlar için HDP.

102
95
yanıtYanıtla
Duman:

Kardeşlik ve güzel yarın istiyorsan Hdp den uzak dur.

yanıt5
yanıt0
Zazaki:

Oyum HDP ye

82
88
yanıtYanıtla
#katilHDPMobil-IOS:

OYLAR AKP

70
94
yanıtYanıtla
Halk:

İnadına Barış Inadına HDP

86
70
yanıtYanıtla
Kendine gel:

kardes, hdp baris diyor, baris kelime kulaniyor, ama baris ne demek olduguna bilmiyor. insanlari kandirmaya calisiyor, oyun almak icin. saten ulkede baris var, ama bunu görmek istemeyen de var. Hdp ye oy veren, sokaklarda kan akmasini isteyen anlamina gelir, cunku hdp pkk destekliyor. pkk kurtleri kullaniyor… ve hep huzursuzluk yapiyor. bu neresi baris?

yanıt2
yanıt0
siirtli:

Aptallara barış satmak kolay olur

yanıt1
yanıt0
Wrhan:

Sonuna kadar akparti

42
111
yanıtYanıtla
Halisss:

Barış için huzur için oyum hdp ye

51
89
yanıtYanıtla
diyar bakirliMobil-ANDROID:

gel sende gel akpye turkiye icin ögurluk icin akpye gel 146 oyumuz var akpye verecaz ögürlük icin

57
76
yanıtYanıtla
Tüm 284 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title