Haberler

Faruk Çelik: Hazirandan Sonra Yokum

Güncelleme:

AK Parti'de 3 dönem kuralına takılan isimlerden biri olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, haziran seçimlerinden sonra siyaseti bırakacağını açıkladı.

Milliyet'ten Cem Kılıç'a konuşan Çelik "7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum. Bundan sonra daha dışarıdan biri olarak kendimi dinleyeceğim. Aileme vakit ayırmayı düşünüyorum" dedi.

İşte Çelik'in kendisine yöneltilen soruya verdiği yanıt;

"Bugüne kadar siyasetin sandık müşahitliğinden tutun da ilçe, il başkanlığı, milletvekilliği, genel başkan yardımcılığı, grup başkan vekilliği ve bakanlık gibi hemen hemen her aşamasında görev aldım. Partimizin 3 dönem üzerinde bir karar var. Bu karara saygılıyım. Yani 7 Haziran'dan sonra siyasete son veriyorum. Tüm bu görevleri yaparken kendimin hiçbir zaman talebi olmadı. Bizim anlayışımızda görev talep edilmez, sorumluluk alınır.

"AİLEME VAKİT AYIRMAYI DÜŞÜNÜYORUM"

Çok yoğun çalışmaların sonunda hiçbir görevin beklentisi içinde yine olmam. Bundan sonra daha dışarıdan biri olarak kendimi dinleyeceğim. Aileme vakit ayırmayı düşünüyorum. Yeni arkadaşların başarılı olacaklarına inanıyorum. Allah her şeyin hayırlısı versin."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Faruk Çelik Milliyet Ak Parti Sıkıcı Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (150)

BURCU:

BUNCA VEBALLE GİT BAKALIM YÜZÜN GÜLECEK Mİ. .

38
2
yanıtYanıtla
ALİ:

HAKKIM HARAM OLSUN

32
1
yanıtYanıtla
huseyin celikmobilWeb@haberler.com:

Senin reziligin neyse iskurda ayni rezilik var....İskur yan gelip yatma yeri olmus....

28
2
yanıtYanıtla
YAKIŞMAZ ABİCİM İNSANLIĞA BU...:

SAYIN BAKAN ŞİMDİ EMEKLİ OLACAKSIN AYDA 8000 TL ALACAKSIN, YA BİZLERE REVA GÖRDÜKLERİN . . . ONUN İÇİNDİRKİ HAKKIM VARSA SONUNA KADAR HARAM OLSUN. . .

30
0
yanıtYanıtla
Kürt ahmetmobilWeb@haberler.com:

Para yok diye bizi yaşa takılıp emekli etmeyen suriyelilere altı milyar dolar harcayan ülkenin çalışma bakanına hakkımı helal etmiyorum ayrıca benim gibi yaş madurları adınada hakkımızı helal etmiyoruz

27
2
yanıtYanıtla
taseronmobilWeb@haberler.com:

faruk seni kimse çoban yapmaz seni bakan yapmışlar senin Vicdanın sizlamiomu taseronun halini bilmiyotum da yaziklar olsun sana

28
0
yanıtYanıtla
modern köle:

binlerce insanın emeğini sömüren sistemin gemisinin kaptanı sın uykusuzluk hastalığına tutulasın

25
3
yanıtYanıtla
ali kemal:

cebii doldurdun uzaklaş yavaş yavaş .

25
2
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

taziyenizi nerede kuralim.helvaniz nasil olsun.

25
2
yanıtYanıtla
KrtLMobil-IOS:

Sizin keseniz doldu taştı ,bırakın birazda yedekte bekleyenler yesin ,,

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 150 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title