Haberler

Farklı Ülke Ögrenciler Aynı İftar Sofrasında Buluştu

Kayseri Büyükşehir Belediyesi farklı kesimlerin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar buluşmalarına bu kez kentteki yabancı öğrencileri davet etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi farklı kesimlerin katılımıyla gerçekleştirdiği iftar buluşmalarına bu kez kentteki yabancı öğrencileri davet etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, farklı ülkelerden öğrencileri Kayseri'de misafir etmekten memnuniyet duyduklarını söyledi. Büyükşehir Belediyesi, Mimarsinan Parkı'ndaki İftar Buluşmaları'nın sekizincisini Kayseri Uluslararası Öğrenci Derneği (KUDER) ile birlikte gerçekleştirdi. İftara, Kayseri'de öğrenimini sürdüren farklı ülkelerden çok sayıda öğrenci katıldı. Kuran-ı Kerim'in okunması ve duaların ardından  konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Kayseri'deki farklı grupların katılımıyla düzenledikleri iftar buluşmalarının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini söyledi. Beyhan, dünyanın değişik ülkelerinden gelen öğrencileri Kayseri'de misafir etmek ve onlarla aynı sofrada iftar yapmaktan memnuniyet duyduklarını dile getirdi. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title