Haberler

Fao Avrupa ve Orta Asya 30. Bölgesel Konferansı - Antalya

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Bayat ekmekten yapılan gıda ürünleri Bakan Çelik ve beraberindekilerin gıda sergisini gezmesi Bakan Çelik, FAO Başkanı Jose Graziano da Silva'nın ikramı paylaşması Bakan Çelik'in gazetecilere ikramda bulunması görüntüleri. ANTALYA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Başkanı Jose Graziano da Silva, Antalya'da bir otelde gerçekleştirilen FAO Avrupa ve Orta Asya 30. Bölgesel Konferansı açılış töreni öncesi, bayat ekmekten yapılan gıda ürünlerini inceledi ve ikramlardan tattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Bayat ekmekten yapılan gıda ürünleri

Bakan Çelik ve beraberindekilerin gıda sergisini gezmesi

Bakan Çelik, FAO Başkanı Jose Graziano da Silva'nın ikramı paylaşması

Bakan Çelik'in gazetecilere ikramda bulunması görüntüleri.

ANTALYA - Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Başkanı Jose Graziano da Silva, Antalya'da bir otelde gerçekleştirilen FAO Avrupa ve Orta Asya 30. Bölgesel Konferansı açılış töreni öncesi, bayat ekmekten yapılan gıda ürünlerini inceledi ve ikramlardan tattı.

Bakan Çelik, bayat ekmekten yapılan gıda ürünlerinden gazetecilere de ikram etti.

Kaynak: AA / Ekonomi

Faruk Çelik Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title