Haberler

Fantezi İç Çamaşırlarını Mankenler Tanıttı

Güncelleme:

Antalya'da, mankenler eşliğinde tanıtılan özel tasarlanmış fantezi iç çamaşırları farklı dizaynlarıyla beğeni topladı.

Antalya'da, özel tasarlanmış fantezi iç çamaşırları ilgi çekti. Mankenler eşliğinde tanıtılan iç çamaşırlarının farklı dizaynları, beğeniyle karşılandı.

BU YILIN MODASI KORSAN

Türkiye'nin dört bir yanında 1600 bayiye hizmet veren İstanbul merkezli Kızıltoprak Çamaşır Toptan Şirketi, Antalya Kundu'daki bir otelde 2015 yaz koleksiyon ürünlerini tanıttı. Emy Organizasyon mankenlerinin katıldığı tanıtım gününde gecelik, pijama, iç giyim gibi ürünlerin yanı sıra, fantezi iç giyim ürünleri ön plana çıktı.

Kadınlar için üretilen fantezi iç giyimde bu yılın modasını korsan, Tom Raider, denizci, Rus polisi, büyücü ve dansçı kostümleri oluşturdu.

MANKENLER TANITTI

Gerek düşünce gerekse kullanılan tekstil malzemesi bakımından gündelik iç çamaşırlarından oldukça farklı olan fantezi iç çamaşırlarını Tuğba Elçin, Ayşe Andiç, Margarita Medvedeva ve Nesrin Güner tanıttı.

"KLASİK PİJAMA VE İÇ GİYİM ÜRÜNLERİ DE VAR"

Yıl boyunca Ocak ve Mayıs aylarında olmak üzere tanıtım günleri yaptıklarını belirten firma ortağı Raşit Türkoğlu, "Binlerce çeşit giyim ürününü perakende satıcıyla buluşturuyoruz. Klasik pijama, iç giyim ürünlerinin yanı sıra, fantezi iç giyim ürünleri de vitrinlerimizde" dedi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Türkiye Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title