Haberler

Family Network "Güvende Hissetmenin En Akıllı Yolu"

Güncelleme:

Family Network, benzersiz teknolojisi ve pratik kullanımıyla ev, iş yeri ve bireyler için 7 gün 24 saat güvenlik ve iletişim hizmeti sağlıyor.

Güvenlik, sağlık, akıllı ev ve mobil konum bilgileri takibi servislerinin tümünü aynı platformda sunan Family Network'ün verdiği hizmetlere, ücretsiz mobil uygulaması ile cep telefonundan da ulaşılabiliyor.

Gelişmiş güvenlik ve iletişim platformu Family Network, akıllı ve tümü birbiriyle entegre teknolojisiyle, ev ve iş yeri güvenliğinin yanı sıra çocuk güvenliğine ilişkin konum takip hizmeti de sunarak fark yaratıyor.

Kairos Teknoloji ve Yatırım A.Ş. tarafından geliştirilen Family Network®, akıllı telefon ve tabletler üzerinden, ailelere ve iş yerlerine güvenliği sağlamak amacıyla kullanılabilen uygulamalar sunuyor. Bu uygulamalar sayesinde, özellikle büyük şehirlerde çocuklarının güvenliğiyle ilgili kaygı taşıyan ebeveynlerin, günlük hayatlarının akışını kesmeden çocuklarıyla ilgili acil durumlardan sürekli haberdar olmalarına olanak sağlanıyor. Family Network'un mobil uygulaması FN Mobil, Apple Store ve Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Family Network tarafından sağlanan FN Mobil servisinin ücretsiz özelliklerinden bazıları aşağıdaki sunulmuştur:

ü Ebeveynler, çocuklarının o anda nerde olduklarını harita üzerinde görebiliyor.

ü Ebeveynler, çocuklarının gün içerisinde bulundukları farklı yerleri, harita üzerinde numaralandırılmış olarak görebiliyor.

ü FN Mobil sayesinde, tüm aile bireyleri birbirleriyle aynı platform üzerinden mesajlaşabiliyor.

ü Mobil sistemde ev dışında bulunan bir çocuk olumsuz bir durumla karşılaştığında acil durum butonunu kullanarak sistem üzerinden tüm aileyi bilgilendirebiliyor.

ü Çocuklar için sağlanan yer belirleme hizmeti sayesinde çocuklar önceden belirlenen bir lokasyona ulaştıklarında ve buradan ayrıldıklarında, ebeveynler bilgilendirilebiliyor. Bu sayede ebeveynler çocuklarının gün içinde gidecekleri yerleri önceden belirleyip, onların buralara varışları ve ayrılışları konusunda gün içerinde otomatik olarak bilgi sahibi olabiliyor.

Uygulamanın gelişmiş servisleri ise;

ü 7 gün 24 saat Canlı Çağrı Merkezi Desteği. Uygulama üzerinde buluna tek tuşla, çağrı merkezinden yardım talebinde bulunabilme olanağı.

ü Çocuğun geçmiş hareketlerinin tümünün, gün sınırı olmaksızın incelenebilmesi.

ü Çocuklara ilişkin bilgilendirmelerin, e-mail, uygulama için mesaj ve telefon uyarı mesajına ilave olarak, SMS aracılığıyla da yapılması.

ü Sadece tek tuşa basarak, aile içi telekonferans olanağı. Bu telefon konuşmaları, merkezi konferans sistemi tarafından şebeke üzerinden normal telefon aramaları yapılarak sağlanmakta, böylece, yurtdışında ya da internet erişiminin olmadığı yerlerde problem yaşanmasının önüne geçilmektedir.

ü Çocukların geldiklerinde ve ayrıldıklarında, ebeveynlere haber vermek amacıyla, sınırsız sayıda yer belirleme olanağı. Bu sayede, ebeveynler, çocuklarına ait, okul, ev, arkadaşları, dershane gibi tüm yerleri tanımladıklarında, gün içerinde, otomatik olarak bilgilendirilmektedirler.

ü FN Mobil, aynı zamanda, şirketler tarafından kullanıldığında, iş yerindeki departman içi mesajlaşma ve telekonferans ve saha ekibinin harita üzerinden takibi amacıyla kullanılabilmektedir.

Family Network Genel Müdürü Çağatay Arslan, hem evde hem iş yerinde hem de sokakta birbiriyle tümüyle entegre biçimde çalışmak üzere tasarlanmış bu sistemin gelişmiş güvenlik hizmetlerinin yanında, iletişim, sağlık ve akıllı ev özelliklerini de tek bir platform üzerinde sağlayan ilk marka olduğunu ifade etti.

Arslan ayrıca, mobil güvenlik hizmetlerinin tasarımında, yetişkinlerin özel hayatlarının korunmasına yönelik herhangi bir soru işareti doğmaması için, sistemin titizlikle tasarlandığını ve sadece çocukların konumlarının takip edilebildiği, ebeveynlerin buna dahil edilmediğini belirtti.

FN Mobil uygulamaları, Apple Store, Google Play ve www.fn724.com adresinden ücretsiz olarak yüklenebilir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Apple Store Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title