Haberler

Antalya'da Falezlerde Mahsur Kalan Kişi Kurtarıldı

Güncelleme:

Antalya'da arkadaşıyla yüzmek için denize giren ancak dalga nedeniyle falezlerde mahsur kalan kişi, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldı.

Falezlerde mahsur kalan kişi kurtarıldı- Antalya'da arkadaşıyla yüzmek için denize giren ancak dalga nedeniyle çıkamayan ve falezlerde mahsur kalan kişi, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından kurtarıldıANTALYA (AA) - Antalya'da yüzmek için arkadaşıyla denize giren ancak dalga nedeniyle çıkamayarak falezlerde mahsur kalan Kemal Yüzgeç, yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından itfaiye tarafından kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Atatürk Parkı'ndaki merdivenlerden arkadaşı yabancı uyruklu henüz ismi öğrenilemeyen kişi ile denize giren Kemal Yüzgeç (49), bir süre sonra dalgaların yükselmesi nedeniyle boğulma tehlikesi atlattı. Denize birlikte girdiği arkadaşı karaya çıkmayı başardı, Yüzgeç ise falezlere tırmanarak denizden çıktı ancak kayalıklarda mahsur kaldı. Arkadaşının ve durumu fark eden vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen deniz polisinin yaptığı kurtarma girişimlerinin aşırı dalga nedeniyle başarılı olmaması üzerine itfaiye ekiplerine haber verildi.Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'ne bağlı ekipler, olay yerinde çalışma başlattı. Bir itfaiye eri halat yardımıyla Yüzgeç'in bulunduğu alana inerek yukarı çekilmesini sağladı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmanın ardından Yüzgeç, kurtarıldı. Olayı izleyen izleyen vatandaşlar da uzun süre itfaiye ekiplerini alkışladı.Yüzgeç, her zaman yüzmeye geldiği bir noktada başına böyle bir olay geldiğini belirterek, dalgalar nedeniyle karaya çıkamadığını kaydetti. Yüzgeç, kendisini kurtarmak için çalışma yapan herkese teşekkür etti. .

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title