Haberler

Fakıbaba'ya Ashab-I Kehf Ödülü Verildi

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'ya Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Kahraman Maraş Şubesi tarafından Ashab-ı Kehf ödülü verildi.

Sosyal Belediyecilik dalında Fakıbaba'ya verilen Ashab-ı Kehf ödülünü Mahmut Kırıkçı aldı.

7'nci Eshab-ı Kehf Başarı Ödülleri yılın bakanı, bürokratı, yılın valisi, kaymakamı, belediye başkanı, milletvekili, eğitim kurumu, sivil toplum örgütü ve iş adamı gibi 25 branşta verildi. Fakıbaba adına ödül törenine katılan Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kırıkçı, sosyal belediyecilik dalında verilen yılın belediye başkanı ödülünü Din-Bir-Sen Kahramanmaraş İl Başkanı Kazım Ardıç'ın elinden aldı.

Ödül töreninde konuşan Mahmut Kırıkçı, Şanlıurfa'nın huzur ve barış kenti olduğunu hatırlatarak "Şanlıurfa bütün dinlerin atası Hz. İbrahim'in şehridir. Şanlıurfa Belediyesi olarak başkanımız Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın önderliğinde son 10 yılda çok güzel çalışmalara imza attık. Şanlıurfa şimdi daha yaşanılır bir kent oldu" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title