Haberler

Fakıbaba, AK Parti'nin İlk Milletvekili Aday Adayı Oldu

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti'den milletvekilliği için aday adayı olduğunu açıkladı.

Şanlıurfa'nın eski Belediye Başkanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Anadolu Aslanları İş Adamları Dernegi'nin açılışında AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday aday adayı olduğunu açıkladı. Belediye başkanlığı dönemindeki hizmetlerini devam ettireceğini söyleyen Fakıbaba, böylece AKP'nin ilk milletvekili aday adayı oldu.

MEMLEKETİME HİZMET İÇİN SORUMLULUK ALMALIYIM

Eski Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Emin İzol ile birlikte Anadolu Aslanları İş Adamları Dernegi (ASKON) Başkanı Orhan Şahin'i ziyaret eden Fakıbaba, ziyarette milletvekilliğine adaylığını açıkladı. Yeni açılan derneğin hayırlı olması temennisinde bulunan Fakıbaba, Başkan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.

ASKON yönetim kurulu üyelerinin sorularına da samimiyetle cevap veren Fakıbaba, ASKON Şanlıurfa Şubesi Başkan Yardımcısı Murat Şahanoglu'nun "Genel seçimlerde AK Parti'den aday mısınız?" sorusuna, "Evet ben bu saatten itibaren AK Parti Şanlıurfa Milletvekili aday adayıyım. Memleketime hizmet için sorumluluk almam gerektiğini düşünüyorum. Bu yolda tüm hemşehrilerimin desteği ile belediye başkanlığı görevinde yaptığım hizmetlerin devamını bu kulvarda sürdürmek istiyorum. Bu hizmetleri daha farklı alanlarda yapmaya kendimi mecbur hissediyorum." dedi.

Sivil toplum kuruluşlarına da tavsiyelerde bulunan Fakıbaba, sivil toplum kuruluşlarının da amacının sadece yönetimlerde sandalye kapmak olmaması gerektiğini vurguladı. Fakıbaba, "Sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerinin amacı samimi bir şekilde topluma hizmet olması gerekir. Dürüst sivil toplum kuruluşlarının, topluma ve yöneticilere yön vermesi gerekir. Basit işler için STK başkanları, üyelerini ve esnaflarını kullanmamalıdır." diye konuştu.

ASKON Başkanı Şahin, Fakıbaba'ya ziyaret anısına isminin ve unvanının hat sanatıyla yazıldığı tablo hediye ederek, kente hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

AHMET EŞREF FAKIBABA KİMDİR?

16 Aralık 1951 Birecik doğumlu olan Ahmet Eşref Fakıbaba, Birecik Lisesini başarıyla tamamlayıp, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı ve 1975 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra çeiştli hastanelerde doktorluk ve başhekimlik yapan Fakıbaba, 28 Mart 2004 tarihindeki seçimlerde AKP'den belediye başkanlığına aday oldu ve kazandı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinde ise bağımsız aday oldu ve yine kazandı. Daha sonra Saadet Partisi'ne katılmış ancak Numan Kurtulmuş'un parti'den ayrılışu üzerine partiden istifa etmiştir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Orhan Şahin Şanlıurfa Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (18)

Urfa Viranşehirli:

Biz biliyorduk senin akp nin adamı oldugunu yazıklar olsun sana fakıbaba urfa olarak nereye gitsek hala sana küfür atıyolar bi de utandan milvekili aday adayı oluyor

14
3
yanıtYanıtla
lokman:

belediye başkanlığı o olmazsa vekillik o olmadı bürokratlık yani kaymak rant koltuk peşi peşine. ne güzel yaaa birileri eşşek gibi çalışsın birileri saltanat sürsün. hesap sormayan bu millet oldukça siyaset rant kaymak keyif yeri olarak görülecektir.

15
1
yanıtYanıtla
YAAA HAK:

MEMLEKETE HİZMET İÇİN SORUMLULUK ALMALIYIM DİYOR. MEMLEKET İÇİN SIRITNDA TAŞMI TAŞIYACAKSIN??KAYMAK VAR KOLTUK VAR RANT VAR ÇÖREKLENMENİN ADI VATANA HİZMET ÖYLEMİ??BULDUNUZ İŞİN KOLAYINI SİYASETE GİR HESAP SORMAYAN BU MİLLETİ KULLAN SÖMÜR İSTEDİĞİN ŞEKİLDE KADROLAŞ DEVLETİN SİSTEMİNİN İÇİNE SIÇ SONRADA SORUN ÇIKARSA YAPTIKLARIN ORTAYA ÇIKINCA SIR KÜPÜM YEDİRMEM DER KANUN YASA ÇIKARIR YARGIYI EMNİYETİ DEĞİŞTİRİRSİN. NE GÜZEL MEMLEKET DEĞİLMİ HACIBABANIN ÇİFLİĞİNE ÇEVİRDİLER ÜLKEYİ. SEN NE VEREBİLİRSİN MEMLEKETE??ÜLKEMİN ADALETİNDE, DEVLETİN İŞLEYİŞİNDE EKONOMİSİNDE ŞUU ŞUU SORUNLAR VAR ÇÖZÜMLERİDE BUNLAR BUNLAR GECE GÜNDÜZ BU VATAN İÇİN ÇALIŞACAĞIM DEMEYİP LAF EBELİĞİ YAPMAYIN. BELEDİYE BAŞKANLIĞI OLMADI ŞİMDİ VEKİLLİK. NE GÜZEL İŞ YAAA. . . BU MİLLETTE MAL YAA HİZEMT EDERİM LAFINI YEDİ

10
2
yanıtYanıtla
urfalı63:

urfalılarda gurur şeref haysiyet olsa ben dahil hiç kimse buna oy vermez. çünkü hizmet edecek birisi belediye başkanlıgı bırakıp rahat olan vekilligi secmez

8
3
yanıtYanıtla
vatansever:

ayakkabı kutularını alda gel mi dediler.

8
3
yanıtYanıtla
ali:

sayın Ahmet Eşref FAKIBABA seninle gurur duyuyoruz geleceğin sağlık bakanı ordada çığır açarsın

5
6
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

sende kurtaramayacan akp yi

8
3
yanıtYanıtla
MARDİNLİ:

UTANMA YOK BU ADAMDA AKP SENİN YERİNE CEKET ATSAM KAZARIM DİYE BELEDİYE BAŞKANLIK VERMEDİ URFA HALKI DESTEK ÇIKTI ŞİMDİDE BÖYLE BİR PARTİYE GENE ADAY OLMUŞSUN SANA OY VERECEK URFA HALKI SENDEN BETERDİR. UTANIN ULAN HER ŞEY PARA PUL DEĞİL ŞEREFİNLE OTUR YERİNDE YADA BAĞIMSIZ KALKSAYDIN BELEDİYE BAŞKANLIĞI GİDİ BİDE UTANMADAN OY ARİYACAK

4
6
yanıtYanıtla
xxyyzz:

rahmetli kemal sunal''ın zübük filmine benziyor. millet te bu tipleri çok seviyor. bu kişilerde utanma duygusu yok. hele hele iktidarda bir parti ise bu kaymaktan geri durmak olmaz. halka hizmet edecekler. hizmet dediyse bildiğiniz çalışma şekli değil. halkı soyarak halkın sırtından geçinmek. siyasetçiden de gurur aranmaz.

6
1
yanıtYanıtla
vatansever:

Paranmı bitti lo? onlarla beraber sende milleti, tüyü bitmediğin hakkını, yersin. AMA öbür dünyada yiyeceğin hoşuna gitmeyecek. ben hakkımı helal etmiyorum. Allah ümmet-i Muhammed i iki cihanda korusun. A ktivistleri K alkındırma P a.

4
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title