Haberler

Fair Play Büyük Ödülü Gaziantep Üniversitesi'ne

2015 Türkiye Fair Play Ödülleri değerlendirmesinde Gaziantep Üniversitesi, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulaması ile Toplumsal Fair Play Büyük Ödülünü kazandı.

2015 Türkiye Fair Play Ödülleri değerlendirmesinde Gaziantep Üniversitesi, Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulaması ile Toplumsal Fair Play Büyük Ödülünü kazandı.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından gerçekleştirilen 2015 Türkiye Fair Play Ödülleri töreni Ataköy'deki Olimpiyat Evi'nde düzenlendi. Törene, eski bakanlardan Fikret Ünlü, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Uluslararası Fair Play Komitesi (CIFP) Başkanı Jeno Kamuti, TMOK Başkanı Uğur Erdener ve yönetim kurulu üyeleriyle çok sayıda kişi katıldı. Törende konuşan TMOK Başkanı Uğur Erdener, fair play anlayışının iyi ve dürüst insan anlamı taşıdığını dile getirerek, "Fair play sporda ise iyi ve dürüst olmanın yanı sıra, oyunu kurallarına göre oynamak ve uygulamaktır. Sporda şiddeti çokça tartışıyoruz. İşte bu ortamın içinde, ödül alan siz değerli misafirlerimizin birçok konuda örnek olmasını diliyoruz, bekliyoruz" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından TMOK'un sıkı bir değerlendirme sonucu ödüle layık gördüğü kişi ve kurumlar açıklanarak, ödülleri verildi. Gaziantep Üniversitesi yarışmada, 2009'dan buyana uyguladığı ve diğer üniversitelere de örnek olan Toplumsal Duyarlılık Projeleri Uygulaması ile Toplumsal Fair play Büyük Ödülünü kazandı. Ödülü TMOK Başkanı Uğur Erdener'in elinden alan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun, Gaziantep Üniversitesi'nin ilk kez yaşama geçirdiği birçok önemli projenin diğer üniversitelerde de uygulanmaya başlandığını belirterek, "Üniversitemizde zorunlu ders olarak okuttuğumuz Toplumsal Duyarlılık Projesi Dersleri YÖK ve Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından diğer üniversitelerde de zorunlu ders olarak okutulması konusunda ilke kararı alındı. TDP ile geçtiğimiz yıl da Türkiye'nin saygın kuruluşlarından Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TÜHİD)Altın Pusula Büyük Ödülü'nü kazandık. Gaziantep Üniversitesi, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Türkiye'ye örnek olacak projelerin ilk uygulayıcısı olmaya devam edecektir" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gaziantep Üniversitesi Uğur Erdener Ataköy Spor Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title