Haberler

Fahriye Evcen ve Kenan İmirzalıoğlu, Diziden Servet Kazanacak

Güncelleme:

Kenan İmirzalıoğlu ve Fahriye Evcen, Ay Yapım'ın çekeceği dizide birlikte oynayacak. Yeni diziden İmirzalıoğlu 100 bin, Evcen ise 50 bin TL kazanacak.

Ay Yapım'ın çekeceği dizide rol alacak Fahriye Evcen ve Kenan İmirzalıoğlu'nun alacağı ücret belli oldu.

İMİRZALIOĞLU 100 BİN, FAHRİYE EVCEN 50 BİN ALACAK

Ayaklıgazete'nin haberine göre, Fahriye Evcen ile Kenan İmirzalıoğlu, Ay Yapım'ın çekeceği diziye "Evet" dedi. İmirzalıoğlu bölüm başına 100, Evcen ise 50 bin TL kazanacak. Her iki oyuncu da ilk 13 bölümün ücretini peşin alacak.

Evcen, en son Kurt Seyit ve Şura'da Kıvanç Tatlıtuğ ile oynamıştı. İmirzaloğlu ise Atv'nin fenomen dizisi Karadayı'da Bergüzar Korel ile başrolü paylaşmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kenan İmirzalıoğlu Fahriye Evcen Ay Yapım Medya Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

SABİRE:

OOOO HARİKA İŞTE GÖRMEK İSTEDİKLERİMİZ

2
3
yanıtYanıtla
FERIDE:

OLAMAZ FAHRIYE KIM YA HANGI DIZISI TUTTU KENAN IMIRZALIOGLU ILE BERGÜZAR KOREL TÜRKAN SORAY KADIR INANIR GIBIYDILER FAHRIYE HICMI HIC YAKISMIYOR KENANI KALDIRABILECEK YANINDA TASIMASI BILECEK BAYAN LAZIM KESINLIKLE KENANI O KADAR SEVIYORUMKI KARADAYIYI ASLA VE ASLA KACIRMADIM KENAN HARIKA BIR OYUNCU AMA BEN YOKUM FAHRIYE EVCEN COK ITICI SOGUK RUH GIBI BAKIYOR. INANIN BENIM GIBI DÜSÜNEN COK VAR YOLUN BASINDAYKEN DÖNÜLSÜN BASROLÜ VERECEK BAYANDAN NE BILEYIM TUBA BÜYÜKÜSTÜN OLABILIR.

2
2
yanıtYanıtla
)):

kaç yasındasın sen feride 15 mi ?? başka derdin yok mu senin

yanıt2
yanıt0
saman alevi:

fahriyenin ön plana çıkacağı bir proje kenan varsa o proje tutar bence fahriye de kötü bir oyuncu değil sinema filmleri e dizileri ile iyi bir oyunculuk sergilemiştir vasat ve izlenmeyecek bir kaakter değildr

2
2
yanıtYanıtla
.wdvy:

yuhh yaa. bu dünyanı sizler yediniz içtiniz maşallah. 30 yıl devlete hizmet versek 50 bini ya alırız ya almayız. sizler bölüm başına . .

4
0
yanıtYanıtla
aforizma:

yanılıyorsunuz çalıkuşu dizisindeki feride performansı ile fahriye muhteşem yüzyıldaki hürrem rolüyle meryem uzerli ile de türkiyenin en iyi kadın 2 aktrisi olmayı hak etmişlerdir bence çalıkuşunu izle ve haksızlık ettiğini anlarsın öyle saf duru her haliyle mimik jestleriyle inanılmaz vücut diliyle asil bir şekilde oynadığını gözlemlersin. yaprak dökümünde senaryo onun üzrine kurulmamıştı. kurt seyit e sonradan dahil olmasına rağmen şura kadar şura kadar iyi oynadı ayrıca hikaye türkiye uzaktı.

2
0
yanıtYanıtla
Meraklı:

Vergisini tam veriyor mu acaba???

1
0
yanıtYanıtla
Sevda AzeriMobil-ANDROID:

Kenan super

0
0
yanıtYanıtla
Sevda AzeriMobil-ANDROID:

Kenan Tuba ile super olurdu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title