Haberler

Fahriye, Azra'ya Aldığı Ücretle Fark Attı

Güncelleme:

Aynı markanın güzellik elçisi olan Fahriye Evcen reklamlardan 500 bin dolar alırken, dünya güzeli Azra Akın 500 bin liraya anlaştı.

Rek­lam an­laş­ma­la­rı ün­lü isim­le­rin en bü­yük ka­zanç kay­na­ğı ol­du. Sa­de­ce di­zi ve film­ler­den ka­zan­dık­la­rıy­la ye­tin­me­yen ün­lü­ler art ar­da im­za­la­dık­la­rı as­tro­no­mik üc­ret­li rek­lam an­laş­ma­la­rıy­la da gün­dem­den düş­mü­yor.

Son dö­nem­de ol­duk­ça ka­zançlı an­laş­ma­la­ra im­za atan iki isim Fah­ri­ye Ev­cen ve Az­ra Akın ol­du. Her iki ün­lü isim de ay­nı mar­ka­nın fark­lı ürün­le­ri­nin gü­zel­lik el­çi­si oldu. An­cak iki ün­lü is­min an­laş­ma­sın­da­ki tek fark 'üc­re­t'­ ol­du. Fah­ri­ye Ev­cen, Az­ra Akı­n'­ı al­dı­ğı üc­ret­le iki­ye kat­la­dı.

POPÜLERLİĞİ ARTIYOR

Son dö­nem­de di­zi­le­ri ve si­ne­ma film­le­ri sa­ye­sin­de po­pü­ler­li­ği gi­de­rek ar­tan Fah­ri­ye Ev­cen, yap­tı­ğı an­laş­ma­dan 500 bin do­lar ka­zan­dı.

Son ola­rak Ha­lil Se­za­i'­nin "Çi­lek" fil­min­de yer alan ve uzun za­man­dır baş­ka bir pro­je­de gö­rün­me­yen Az­ra Akı­n'­ın ise saç bo­ya­sı rek­la­mı için 500 bin li­ra al­dı­ğı öğ­re­nil­di.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Fahriye Evcen Azra Akın Önemsiz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (10)

geyveli kızmobilWeb@haberler.com:

azra yı savunmuyorum ama o 12 sene önce dünya güzeli seçildi ama fahriye evcen in yaprak dökümü dizisinde ilk bölümlere bakın ne kadar çirkin şuan ikiside güzel bence azra biraz yaşlanıyo sanki

7
2
yanıtYanıtla
Cansu C. Mobil-ANDROID:

Fahriyeee bu nasıl bi güzellik cnm bnmmm..senin yanından geçemez azra Akın nasıl dünya güzeli seçildi hayret edilesi..

1
4
yanıtYanıtla
DİLEK K.:

eee bırakında atsın azra çirkin itici biri neresi güzel doğal o kadar sadece!

2
2
yanıtYanıtla
BRL TGN:

NE AZRA NE FAHRIYE NEDE ÖBÜRLERI! YALANMIS ASKLAR . . SAHTEYMIS SEVGILER. . MEGER BEN SEVMEMISIM SENDEN ÖNCE MERVEM(BOLUGUR). .

1
1
yanıtYanıtla
AYŞEGÜLMobil-ANDROID:

İşte Fahriye Evcen farkı

0
1
yanıtYanıtla
mıra:

ahaahah cokk guldumm yaaa fahrıye fılımydı reklam asıydı dıe bu fıyat farkı makyajsızz halınıde gordukk fahrıyenın dunyaa guzelıyle karsılatırmayınn

0
0
yanıtYanıtla
roxy:

ha ha reklamda giydi , yedi , icti diyemi mallar satiliyor ve herkeste hevesle aliyor cok komik gercekten bu kadar cok enayiler var demekki :DD , urun uygun sa fiyati guzelse kullanisliysa kaliteliyse satilir :P

0
0
yanıtYanıtla
ArifemobilWeb@haberler.com:

Fahriye evcen çok güzel. Gözleriyle gülüyor kız muhteşem yani. Firmslarda hsk etmeyene verirlermi o parayı.

0
0
yanıtYanıtla
MERVE:

fahriye evcen dunya güzeli olmasada asıl su anda dogallıgıyla ilgi ceken tek insan bunları anlamak içiçn makyajsız hallerıne bakmak yeter FAHRİYE AND BURAK

0
0
yanıtYanıtla
mine:

azra daha güzel ayrica sempatik fahriye insani cileden cikarir o denli kapris ve egosu var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title