Haberler

Fadıl Akgündüz'ün Seçim Bürosu Açılışı

Seçim bürosundan görünüş- Fadıl Akgündüz'ün vatandaşlarla selamlaşması- Akgündüz lehinde tezahürat yapan grup- Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz'ün konuşması- Seçim bürosu açılışında kurdele kesimi- Seçim bürosunda halaya çekenler Genel seçime doğru- Siirt bağımsız milletvekili adayı Akgündüz, törenle seçim bürosu açtıSiirt (AA) - Siirt Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz, törenle seçim bürosu açtı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Seçim bürosundan görünüş- Fadıl Akgündüz'ün vatandaşlarla selamlaşması- Akgündüz lehinde tezahürat yapan grup- Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz'ün konuşması- Seçim bürosu açılışında kurdele kesimi- Seçim bürosunda halaya çekenler Genel seçime doğru- Siirt bağımsız milletvekili adayı Akgündüz, törenle seçim bürosu açtıSiirt (AA) - Siirt Bağımsız Milletvekili Adayı Fadıl Akgündüz, törenle seçim bürosu açtı.Akgündüz, seçim çalışmalarını yürütmek için Bahçelievler Mahallesi'nde kurduğu seçim irtibat bürosunun açılışında, seçildiği taktirde gençlerin iş olanaklarına kavuşması için mücadele edeceğini söyledi.Geçmişte milletvekili seçildiğini ancak millevekiliğinin düşürüldüğünü anımsatan Akgündüz, 13 yıl önce kendisini Türkiye'ye döndürmek için destek verenlere teşekkür etti.Akgündüz, 7 Haziran'da aynı desteği beklediğini ifade ederek, şöyle konuştu: "Bu seçim ofisi yalnızca bir adres ancak sizin asıl uğrayacağınız nokta var. Komşularınıza, arkadaşlarınıza, gençlere söylüyorum, annenize, babanıza, büyüklerinize bu konuyu anlatacaksınız. Bu seçim Fadıl'ın ya da sizin deyiminizle 'Fadıl Baba'nın seçimi değil' diyeceksiniz, 'bu seçim bizim seçimimiz' diyeceksiniz. Benim milletvekili olarak, milletvekili unvanıyla bir şey elde etme gayem, şahsi bir amacım yok, böyle bir hevesim de yok. Benim bugün bir iddiam bir idealim var. Bu gençlerimizin ve bu bölgedeki sadece Siirt değil Doğu ve Güneydoğu'daki gençlerimizin iş olanaklarına kavuşması için mücadelemizi başarıyla sonuçlandırmaktır."Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılışı kurban kesilerek yapıldı.Bu arada açılışa katılanlar Akgündüz'ü bir süre omuzlarda taşıyarak sevgi gösterisinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Fadıl Akgündüz Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

memet:

töbe haşaa ALLAHI işe karıştıran malı götürüyo sorarım fadıla amkaradaki jetkent3 siirteki araba fab istanbuldaki cabris golt gurbetçilerin paraları önce sen bunlarla yüzleş hellalaş.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title