Haberler

Ermenek Faciasında Ölen Madencinin Oğlu Galatasaraylılarla Buluştu

Güncelleme:

Maden şehidi Mehmet Özcan'ın, "Babama, 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" diyen 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf Özcan, Galatasaraylı futbolcularla otelde buluştu.

Karaman'ın Ermenek İlçesi'nde meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 18 işçiden Mehmet Özcan'ın kurtarma çalışmaları sırasında "Babama, 'Galatasaray maçı var' dersek madenden çıkar" sözleriyle ilgi odağı olan 5 yaşındaki oğlu Ömer Asaf Özcan, Galatasaraylı futbolcularla otelde buluştu.

FORMA İMZALAYIP HEDİYE ETTİLER

Ailesi ile birlikte Konya'ya gelen Ömer Asaf, sarı-kırmızılı oyuncularla kaldıkları otelde görüşerek imzalı forma aldı. Basın mensuplarının içeriye alınmadığı görüşme sırasında Wesley Sneijder, Fernando Muslera, Burak Yılmaz, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Felipe Melo, Selçuk İnan ve Semih Kaya'nın formayı imzaladıkları öğrenildi.

EN ÇOK SNEIJDER'İ SEVDİ

Ağabeyi Hüseyin ve ablası Nazife ile otelden çıkan Ömer Asaf, futbolculardan özellikle Sneijder'i çok sevdiğini hepsiyle de fotoğraf çektirdiklerini söyledi. Küçük Ömer'in, akşam oynanacak Torku Konyaspor-Galatasaray maçını da tribünde yöneticilerle birlikte izleyeceği öğrenildi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Mehmet Özcan Galatasaray Ömer Asaf Ermenek Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

Akın benMobil-ANDROID:

Yüce Allah'ın Yardımı seninle olsun

16
0
yanıtYanıtla
Ömer:

Koçum be! Çok güzel söyledin: En büyük ALLAH. . .

12
2
yanıtYanıtla
yusuf:

helal sana galatasaray

7
0
yanıtYanıtla
öz aslan:

abdurrahim albayrak bu çocuğa maddi yardımda bulun sahip çık

6
0
yanıtYanıtla
manyak veli:

selcugun form düsüklügü nedenmis belli oldu. . . . . fotograflara bakin. . . . . . selcuk esrar kullanmiyorsa, bende inek olayim

2
3
yanıtYanıtla
beatiful gsMobil-ANDROID:

Helal aslan parcasi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title