Haberler

    Facebook'tan 2013 Yılı İncelemesi

    Bir senenin daha sonuna yaklaşırken Facebook, 2013'te yaşaşan olaylarla ilgili bir inceleme hazırladı. Her yıl olduğu gibi Facebook bu yılda kullanıcıların bir yılının nasıl geçtiğiyle...

    Bir senenin daha sonuna yaklaşırken Facebook, 2013'te yaşaşan olaylarla ilgili bir inceleme hazırladı.

    Her yıl olduğu gibi Facebook bu yılda kullanıcıların bir yılının nasıl geçtiğiyle ilgili bir . Bu sayfada kullanıcıların bir yıl içinde yaptığı 20 önemli anın genel bakış sunuyor. Kullanıcının fotoğrafları, ilişki durumları, yorumları vb. olayları içermekte olan bu incelemeyi kullanıcılar isterlerse arkadaşlarıyla da paylaşabiliyor. Aşağıda ki grafikte ise dünya çapında en çok check-in yapılan yerler bulunmakta. 2013 yılında en çok check-in yapılan yerlerden biri de İstanbul Taksim Meydanı.

    Bu yıl Facebook'ta en fazla konuşulan isimleride, ilk sırayı Papa Francis alıyor. Mart ayında Papa olan Francis Facebook kullanıcılarının en çok dikkatini çeken kişi olmuş. İkinci sırada Amerika'da ki seçimler üçüncü sırada ise Birleşik Krallığın yeni doğan üyesi alıyor. Dördüncü sırada Filipinler'deki tayfun, beşinci sırada ise bir zamanların en hit dansı Harlem Shake yer alıyor. Altıncı sırada Sel Baskını, yedinci sırada yerinde duramayan Miley Cyrus, sekizinci sırada boston maratonu, dokuzuncu sırada Tour de France ve son sırada yeni kaybettiğimiz Nelson Mandela bulunuyor. Aşağıda ki grafikte Facebook kullanıcılarının yaptığı paylaşımlar içinde birinci sırayı evlilik alıyor.  2. sırayı seyahat ve 3. sırayı da taşınma alıyor.

    Son olarak Facebook 2013 için çok güzel bir video hazırlamış. İyi seyirler.

    Kaynak: Scroll.com.tr / Teknoloji

    Facebook Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title